Hadházy középső ujját felmutatva kezdi legújabb akcióját a közmédia ellen

2023. június 05. 09:30

A képviselő szerint társaival együtt a DK, MSZP és Jobbik helyett dolgozik.

2023. június 05. 09:30
null

„Minden este be fogok mutatni egy-két kirívóan manipulatív és elfogult tudósítást az előző esti híradóból” – jelentette be Facebook-oldalán Hadházy Ákos. A „független” országgyűlési képviselő szerint 2018 és 2022 között összesen kétszer szerepelhetett élő adásban ellenzéki vezető politikus, miközben

Hadházy azt is kifejtette: addig nem beszélhetünk tiszta választásokról, amíg nincsen konszenzusos vezető a közmédia élén, ezért „a következő hónapban néhány mazochista honfitársunk minden nap megnézi a híradót, hogy összeírja a legkirívóbb hazugságokat és ferdítéseket”. 

Szerinte a DK, MSZP és Jobbik helyett dolgoznak

A képviselő szerint az új akciójukkal három hónapig elvégzik azt a munkát, amit a DK, MSZP és Jobbik delegáltjainak (Debreczeni József, Kránitz László és Silhavy Máté) kellene elvégeznie – havi 700 ezerért – a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumában. 

Valójában mindannyiunknak ezt kellene tenni és ahogy már sokszor elmondtam: ebben az országban akkor lesz változás, ha majd egyszer sok tízezren tesszük meg ugyanezt, egyszerre” – zárja bejegyzését Hadházy.

Nyitókép: Facebook

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik