Vukics Ferenc: A Magyarországnak szóló üzenet a többi szövetségesnek is szól (VIDEÓ)

2023. április 13. 19:05

A szakértő szerint Macronnak is üzenhettek a Pressman által bejelentett szankciók révén.

2023. április 13. 19:05
null

Az Ultrahang Youtube-csatorna egyik legutóbbi adásában Vukics Ferencs katonai szakértő, a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány alapítója volt Király Tamás vendége. A műsorvezető többek között az amerikai nagykövet szerdai sajtótájékoztatójáról kérdezett, amelyen bejelentette, hogy szankciós listára tették az amerikaiak a Nemzetközi Beruházási Bank magyar vezetőjét. De a nagykövet szólt arról is, hogy „nem nézik jó szemmel Magyarország és Oroszország baráti kapcsolatát”.

Erre Vukics úgy reagált, hogy

Nagy valószínűséggel Macronnak elsősorban, hogy milyen magatartást várnak el. S ha nem az történik, amit a washingtoni elit diktál, akkor körübelül ezek a reakciók várhatók majd mindenkivel kapcsolatban, és hogy tudja, hogy mit kockáztat” – hívta fel a figyelmet a szakértő.

Vukics Ferenc ezután idézte John Kirbyt, a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának stratégiai kommunikációs koordinátorát is, aki „óva intette a médiát attól, hogy bármit közzétegyen azokból a dokumentumokból, amelyek a Pentagonból és más felettes szervektől kiszivárogtak”.

A teljes beszélgetést alább tkinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

***

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. április 15. 01:22
Mi van a barantával, Vukics őrnagy?
Katicza
2023. április 13. 19:54
Erőfölénnyel való aljas visszaélés. Teljes szívemből kívánom, hogy a több évizedes szemétkedésekért, a sok felforgatás, zsarolás és piszkoskodás miatt láthassak egy nagyon komoly, kijózanító és visszaadhatatlan pofont a jenkiknek. Megérdemelnék már. Koreáért, Vietnámért, Hirosimáért és Nagaszakiért, Afganisztánért, Irakért, Szíriáért, Líbiáért, Szerbiáért.
tetx
2023. április 13. 19:45
Szóval az usa európai gyarmatai kussoljanak. Ha nem változtatnak ebből lesz pár év múlva a 3.vh és nem az usa-oroszból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!