A náci karlendítős Z. Kárpát szerint a Fideszben vannak az antiszemiták

2022. március 13. 14:46

A saját karlendítéséről is a Fidesz jut eszébe Z. Kárpát Dánielnek.

2022. március 13. 14:46
null

Mint megírtuk, felvétel van arról, ahogy Z. Kárpát Dániel kart lendít, majd nevet. Egy izraeli cikk szerint a baloldali összefogás listájának kilencedik helyén szereplő Z. Kárpát Dániel antiszemita nézeteket vall. Miután a lapunk erről írt, a jobbikos politikus a Telexnek nyilatkozott: „Sosem voltam sem náci, sem antiszemita. Magam is elfogadtam a néppárti Jobbik elvi nyilatkozatát, amely egy keresztényszociális értékrendet és világképet tükröz, ilyen az enyém is.

Az antiszemiták a Fideszben vannak, akik a Jobbik elnökét zsidó felmenői miatt jákobozzák.”

Mint ismeretes, tavaly az előválasztási kampány során Farkas Péter Barnabásról nyilvánosságra került egy fotó, amelyen a náci karlendítésre hasonlító mozdulatot végez. A jobbikos politikus azt állította, rágalmazzák, és nem is kart lendített. Az előválasztás során mind Jakab Péter, mind Dobrev Klára kiálltak mellette. Végül előkerült egy második fotó is Farkasról, amelyen már egyértelműnek tűnik a mozdulat. Az ózdi jobbikos ezek után már nem beszélt rágalmazásról, helyette azt állította: részeg volt, mikor a fotó készült.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2022. március 15. 21:52
Eredj anyadba naci kocsog!
Dicsértessék
2022. március 14. 03:02
Ha az ellenzéki összefogás több lenne, mint egy sima bűnbanda, már visszaléptették volna
Fireball65
2022. március 13. 23:52
Egymás anyját szidni amikor lehet hogy egy év múlva villany meg kaja se lesz? Ezek a hiába való dolgok. Az meg tényleg vicc, hogy egyesek jövedelmet kapnak az ide írt lázító, gusztustalan szövegeikért.
khomeini
2022. március 13. 18:18
féreg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!