Az ózdi jobbikos azt állítja, részeg volt, mikor kart lendített

2021. október 05. 12:10

Farkas Péter Barnabás ózdi alpolgármester először még aljas rágalomról beszélt a karlendítés kapcsán, most már azt mondja, illuminált állapotban volt.

2021. október 05. 12:10
null

Farkas Péter Barnabás közösségi oldalára posztolt egy nyilatkozatot a karlendítés kapcsán. Ebben arról ír, „soha nem voltam holokauszt tagadó, soha nem voltam egyetlen szélsőséges, rasszista szervezetnek tagja,

eszméik mindig is távol álltak tőlem, akik személyesen ismernek, ezt tudják is rólam.”

Őszintén bánom, és sajnálom, ami történt, ma már nem tenném meg. Megkövetek minden közösséget, akit megsértettem, és tiszteletemet személyesen is le fogom róni előttük és a háború gyalázatos népirtásának szomorú emléke előtt!” 

Integetés, rágalom, ittas állapot

Farkas Péter Barnabás az első fotó nyilvánosságra kerülésekor még egészen más magyarázatot adott. Akkor még azt mondta, 

A kéztartásom nem náci karlendítés volt, hanem egy pillanatfelvétel erről a mozdulatomról, aljas rágalom ennek ellenkezőjét belemagyarázni”.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, az első fénykép nyilvánosságra kerülése után a Jobbik mellett a DK is kitartott Farkas mellett. Dobrev Klára akkor azt nyilatkozta, ő elhiszi, hogy Farkas Péter Barnabás nem kart lendít, hanem csak integet, majd hozzátette: „minden jelölt aláírt egy értéknyilatkozatot, ígéretet téve, hogy onnantól kezdve annak szellemében politizál”. 

Az ózdi alpolgármesterről hétfőn került ki egy újabb fotó, amelyen már egyértelműnek tűnik, hogy a jobbikos politikus nem integet. Facebookos nyilatkozatában ezért Farkas Péter Barnabás már arról ír: illuminált állapotban volt akkor, amikor a kép készült. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiababa
2021. október 07. 12:38
Na vajon most melyik ujját harapta le? Amelyik a jobbik híveit,vagy amelyik fletóékat szolgálta. Az van,hogy totál leégette magát. Ellehetetlenült,hiteltelenné vált. És mivel egy no name alak,pár hét és el is tűnik a süllyesztőben. Vajon megérte?
Realista175
2021. október 06. 19:39
Igen, reszegen jonnek ki a mely belso dolgok.Felszabadult , oszinte allapot.
Sün Balázs
2021. október 06. 14:56
Ez az ittassági eset is szégyenletes magyarázat Farkastól. Farkas ózdi delegáció tagjaként járt a testvérvárosban. A holokauszt múzeum látogatás során készültek az ominózus felvételek. Ha Farkas tényleg részeg volt a múzeumban, ahova a vendéglátók vitték el őket, akkor az is nagyon megvetendő, hogy ő részegen ment a múzeumba - képviselve az ózdi, testvérvárosi lakosokat -, mert szerintem nem a múzeumban jutott alkoholhoz. Farkas minden újabb magyarázkodásával csak egyre mélyebbre tapossa magát a trágyagödörben. Ez az "ember" úgy vállalhatatlan, ahogy van! Igaz, Klárának már nagy gyakorlata a részegek kezelésében. Ő ezt a személyt is vállalhatónak tartja. De ki nem sza.ja le az ő véleményét is?
kovtib
2021. október 05. 21:53
Üssétek. Hagy tisztuljon az ellenzék... Az előválasztás ebben is segített.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!