Dobrev Klára: Elhiszem a jobbikos jelöltnek, hogy nem kart lendít, csak integet

2021. szeptember 27. 12:21

A DK miniszterelnök-jelöltje szerint egy jelöltben sem kellett eddig még csalódni.

2021. szeptember 27. 12:21
null

Mint arról beszámoltunk, az ózdi Farkas Péter Barnabás egy olyan fotón szerepel, amely Katowicében, a Szilézia történetét bemutató múzeumban készült. Farkas a képen épp egy, a kiállítás részeként zsidóellenes feliratokkal ellátott épület előtt áll, és náci karlendítésre hasonlító mozdulatot végez. A jobbikos jelölt szerint rágalomról van szó.

Ezzel kapcsolatban Dobrev Klára úgy fogalmazott a 24.hu-nak adott hétfői interjújában: elhiszi, hogy Farkas Péter Barnabás nem kart lendít, hanem csak integet. 

„Minden jelölt aláírt egy értéknyilatkozatot, ígéretet téve, hogy onnantól kezdve annak szellemében politizál. Amíg nem bizonyosodik be az ellenkezője, én hiszek abban, hogy ezt komolyan is gondolják. És eddig nem kellett egyetlen egy jelöltben sem csalódni” – fogalmazott Dobrev, de hozott más pártból példát:

Támogatjuk a Momentum azon jelöltjét is Pécsen, aki vállalhatatlan mondatokat mondott évekkel ezelőtt a kisebbségekről.”

Dobrev szerint arról van szó, hogy „a legjobb családban is előfordul civakodás, az a lényeg, hogy ez ne vezessen szakításhoz”.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2023. január 20. 14:41
szabad vagyok, mint a böszme! azt hiszünk (el) amit akarunk!
DFK
2021. szeptember 28. 10:39
És nem sül le a bőr a képéről. Legközelebb a horogkereszt is csak indiai jelkép lesz, ugye? A sárga csillag meg ruha kiegészítő? A nyilas és a bolsi csürhe ugyanaz.
Rézvirág
2021. szeptember 28. 09:05
integet!...... :-D :-D :-D
zakar zoltán béla
2021. szeptember 27. 17:36
arcfestő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!