Ki lesz nekünk hálás azért, mert gyáva szarok voltunk?

2022. március 03. 16:26

Dögöljenek meg a románok, a lengyelek, bárki, csak mi, szabadságharcos, bátor magyarok maradjunk ki ebből.

2022. március 03. 16:26
null
Swan Edgar

„Napsugaras szép reggelt!

Úgy kell nekem, a fasznak olvasok Demeter Szilárdot, hogy azzal a lendülettel megnézzem Szijjártó Péter magából kifordult vergődését a Facebookra feltolt videóban? Pláne minek hallgatok Orbán Viktort. Hát mert az van, hogy nehogymár mimagyarok fizessük meg a háború költségeit. Édes szép Istenem, komolyan azt hittem, megszoktam már a szar szagát, abban túrok évek óta. És nem. Amikor Szijjártó ott kotkodácsol az idegroham szélén, hogy legyünk már észnél, nehogy már átengedjük a fegyvereket a határon, mert jön a gonosz ellenség és oda talál lőni. Mert az a logikus, mondja a harcedzett külügyér, hogy az átadáskor kell szétlőni a szállítmányt, és mi aztán ennek nem tesszük ki a magyarokat.

Igaz is. Dögöljenek meg a románok, a lengyelek, bárki, aki átengedi, csak mi, szabadságharcos, bátor magyarok, mi maradjunk ki ebből. És csak mi ne fizessünk erre rá. Eddig is a pofámról égett a bőr a kormány miatt, de sikerült csúcsra járatni a gerinctelen gyávaságot, az ország minden egyes lakóját a saját szintjükre lerángató pitiáner vinnyogásukkal. Hogy nehogy már ráfizessünk, vinnyognak azok, és éppen azok, akik tizenéve két kézzel lapátoltak a közösből a saját zsebükbe mindent, ami elérhető.

Nem lehet visszamenni az időben és nem lehet megkérdezni Európa és a világ népeit, hogy ha meg lehetett volna állítani Hitlert idejekorán, de ennek az lett volna az ára, hogy egy hónapig, egy évig, három évig vissza kell venni a jólétből, megtennék-e. Vagy inkább végignéznék a világégést, ahogy elpusztul minden, ami fontos nekik, az otthonaik, a városaik, a szeretteik. Megkérdezni, mi a drágább? Most megvédeni, vagy a romokból, tíz csupasz körömmel újjáépíteni.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2022. március 05. 14:08
Ez meg ki a fasz?
Járványfigyelő
2022. március 05. 13:37
Kóserszagú szalonna ez...
No comment no cry
2022. március 05. 02:38
Még hány szerencsétlen, későn született hülye szeretné bepótolni a világháborús tapasztalatait? Saját életével mindenki rendelkezhet, és mehet harcolni az ukránokért meg a saját emelkedett elveiért, de ne akarja belerángatni az egész országot. Végre egyszer legyen már eszünk és maradjunk semlegesek. "Nem lehet visszamenni az időben és nem lehet megkérdezni Európa és a világ népeit, hogy ha meg lehetett volna állítani Hitlert idejekorán" Oké, ez a röhej csúcsa. Hitler 1939 szeptember 1-jén megtámadta Lengyelországot majd az oroszokkal felosztották. A fényességes nyugat nekiállt hadat üzenni, meg elfoglaltak pár falut, ÉS ENNYI. Nem csináltak semmit (Furcsa háború)! "Noha Franciaország és az időközben odaérkező brit expedíciós hadsereg fegyverzetüket és létszámukat tekintve fölényben voltak a németekhez képest, mégsem indítottak támadást, lehetővé téve ezzel a Wehrmacht gyors győzelmét Lengyelországban." (Wikipédia) Hitler elfoglalta Dániát és Norvégiát 1940 első felében. Nyugat-Európa gyakorlatilag nem csinált semmit, csak kivárt és kivárt amíg Németország elkezdte támadni a franciákat és angolokat. Az USA is kivárt 1941-ig. HÓNAPOKIG, ÉVEKIG elvoltak csak azért mert őket nem cseszegették Hitler és a tengelyhatalmak csapatai. Hadat üzentek a németeknek? Igen, gyakorlatilag azonnal! Megállíthatták volna? Igen. Megállították? Nem. Akkor miről beszélünk? Megvannak a feltételek az orosz-ukrán háború befejezéséhez. Mi a jó büdös nyavalyáért kell a háborús vonalat vinni ahelyett, hogy a békekötés felé indulnának el? Az ukránok jönnek ki ebből rosszul? Igen, jó eséllyel elszakad a két keleti országrész és FÜGGETLEN lesz. A térkép átrajzolásában annyira fejlett nyugat lenyelhetné azt a békát, hogy most épp nem ők rajzolják át Európa térképét. Ennyi a béke ára, de a sok idióta adrenalinfüggő inkább háborút akar látni, amiben folyamatosan emberek halnak meg, és kockáztatják azt, hogy egész Európa belekeveredik. "Ez nem orosz-ukrán konfliktus, nem is két ország háborúja. Ez Putyin és mindenki más háborúja." Hazug disznó.
Muki46
2022. március 04. 21:19
Tipikus zsidó fröcsögés. Kuka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!