Péterfy Gergely: A mi kis hörcsögünk, mint sejteni lehetett, ismét elárulja a Nyugatot

2022. február 23. 13:32

Az író a 444-re hivatkozott, ami a Guardian cikkét dolgozta fel. Az alaphírt azóta cáfolták.

2022. február 23. 13:32
null

„A mi kis hörcsögünk, mint sejteni lehetett, ismét elárulja a Nyugatot” – írta Péterfy Gergely író a Facebook-oldalán kedden.

Az író kommentárja mellett egy cikket is megosztott a 444-ről, amely szerint „Orbán tehet keresztbe az egységes európai fellépésnek”. Bár a cikket rosszul osztotta meg Péterfy – csak simán a 444.hu linkjét csatolta –, kiemelte belőle a következő sorokat: „Számítani lehetett erre, de Orbán most megmutatta az igazi arcát. A kérdés most már az, hogy Orbán kivel lojális, Moszkvával, vagy az európai szövetségeseivel. Illetve az, hogy meddig tűri ezt még a többi vezető.” Ez alapján lehet megtalálni a rövidke írást, amely beszámol arról, hogy „a Guardian diplomáciai forrásokból úgy értesült, hogy a magyar kormány képviselői első körben elutasították a szankciók életbe léptetését, még egyeztetniük kell Budapesttel az álláspontjukat”. Majd a portál idézi a Guardian forrását, ezt a mondatot emelte ki posztjában az író is.

Az említett hírt egyébként Kovács Zoltán cáfolta.

Nyitókép: Facebook

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dicsértessék
2022. február 25. 06:25
Irreality show.
Emery4919
2022. február 24. 20:23
Kedves gyermekeim, Gergely és Bori! Hát hová jutottatok? Szeretettel: Jékely Zoltán nagypapa Áptily Lajos dédnagypapa
syphax
2022. február 24. 14:22
A "MŰVÉSZEK" VALÓBAN JOBB LENNE HA NEM POLITIZÁLNÁNAK. DE PÉTERFFY GÉ NYUGISAN POLITIZÁLHAT, MER' Ő NEM MŰVÉSZ CSAK EGY CSEPŰRÁGÓ ÚTSZÉLI SZEMFÉNYVESZTŐ.....
bunko_jobbos
2022. február 24. 08:21
Nemrég olvastam a kazinczys könyvét, és elég jó. Nem értem, művészek minek politizálnak. EZek az emberek is szolgák, nem a magyar érdeket nézik, hanem csak simán a nyugat érdekeit. Pont, mint azok, akik bevittek minket a II. vh.-ba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!