Szállást is biztosít a kancellár az SZFE-s hallgatóknak, akiknek nincs hova menniük az őszi szünet alatt

2020. október 16. 19:03

„A baloldali médiumok álhíreivel ellentétben senki nem kerül utcára az SZFE diákjai közül” – írja az Origo.

2020. október 16. 19:03

„A baloldali médiumok álhíreivel ellentétben senki nem kerül utcára az SZFE diákjai közül” – írja az Origo. A portál tájékoztatása szerint azoknak a hallgatóknak ugyanis, akik nem tudják megoldani a lakhatásukat, átmeneti szállást biztosít a kancellár. Ehhez mindössze egy kérvényt kell írniuk a diákoknak, amit a kancellár engedélyez, majd ezek után biztosítja a szállást – teszik hozzá.

Előzmények

Mint arról korábban írtunk, Szarka Gábor kancellár elrendelte, hogy minden egyetemi polgárnak el kell hagynia az Egyetem épületeit. Ugyan a kancellár korábbi nyilatkozatában kiemelte, hogy nem lezárásról, hanem az őszi szünet előrehozásáról van szó”, az SZFE hallgatói nem értenek egyet a kancellárral, így a kancellár rendeletére válaszul a diákok péntek este a Vas utcában gyűltek össze, hogy kifejezzék: visszautasítják a kancellár „ultimátumát”. Mint fogalmaztak: „nem kérnek a Szarka Gábor által bejelentett, előrehozott őszi szünetből”.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2020. október 17. 05:00
Kár. Puha vagy Gábor.
bagira
2020. október 17. 02:57
Ingyenélő hőzöngők mire fel érdemelnek ingyen szállást , miért kiváltságosak ,tán csak nem hajléktalanok a kedves csepűrágók. Kormány a bolsi csoport seggét kinyalja magyar nép ellenségét kineveli . Kommunista csoport mit tett a hazáért azon kívül hogy a kádári kommunisták követei .
szürkeSzarvas
2020. október 16. 22:18
A magyariak alávetett helyzetét bizonyitja,hogy nagy türelemmel el kell viselnünk ezt az 1000edik pofátlan zsidó provokációt is. Már alánkvágtak a hazugságaikkal a bruixellesben,amit az ottani hülyék es gyávák elhittek. És nem lehet pofánvágni a holokausztfasz testvérét-amit nagyon megérdemelne-mert akkor diktatura meg antiszemitizmus.. Pfejjj :)
lemez
2020. október 16. 21:07
Melyik tanuló adja meg a válszt arra,hogy a szabad tanköztárságban ki fog dolgozni a közüzemi számlák kifizetésére?Nemtán az adófizetök pénzéböl akarnak szabadok lenni?Meg kell kérdezni a höok vezetöjét,a soros gárdistát.Ezelött Amerikában a hippiknek volt ilyen mozgalmuk,de ök eltartották magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!