Havasi Bertalan: Olcsó provokáció a Népszabadság cikke a Fidesz-frakcióülésről

2016. február 11. 17:34

Olcsó provokációnak minősítette az Orbán Viktor Fidesz-frakcióülésen elmondott beszédével kapcsolatban a Népszabadságban megjelenteket Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

2016. február 11. 17:34

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője olcsó provokációnak minősítette a Népszabadságban a kormányfőnek a lillafüredi Fidesz-frakcióülésen elmondott beszédével kapcsolatban megjelenteket.

Havasi Bertalan ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy a lap szerint a kormányfő külső erők által gerjesztett elégedetlenségnek tulajdonította a köznevelési tiltakozásokat. A cikk szerint Orbán Viktor a tiltakozásokat elindító miskolci Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnökére utalva úgy fogalmazott: „Lássuk be, nem életszerű, hogy egy szép reggel Miskolcon Pilz Olivér felkel, rájön, hogy rendkívül elégedetlen és elkezd levelet írni, tiltakozni.”

Szakmailag értékelhetetlen és minden ténybeli alapot nélkülöz, amit a lap művel a miniszterelnök állítólagos lillafüredi kijelentései kapcsán – írta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, kiemelve: ami például a pedagógusokkal kapcsolatban megjelent, egyáltalán nem is hangzott el. „Kár felülni az ilyen provokációknak” – zárta közleményét Havasi Bertalan.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanádium
2016. február 12. 10:27
Pedig orbánnak van gyakorlata abban , hogy egyszer felébred és rájön , hogy KISZ titkárból demokrata lett, másik reggel ,hogy demokratából liberális lett, a következő nap , hogy liberálisból jobboldali lett, majd rájött , hogy reformátusból papseggnyaló katolikus lett, majd rájött arra , hogy legjobb a népen meggazdagodni maffia módszerekkel.Most itt tartunk, mi jöhet még?
opht
2016. február 12. 08:58
Csukának ment, de vmi gond van az androidos felületen.
opht
2016. február 12. 08:57
Közoktatás nem egyenlő felsőoktatás. Pont azok tiltakoznak,akik esetén őttek a források. Te vagy a legostobább jobbikos itt a mandin. Pedig kuka is erős versenyző.
opht
2016. február 12. 08:53
Gyurcsány antiszociális személyiségzavarban szenved (azaz ő nem szenved, hanem a környezete őtőle), szükebben pszichopata. Vki anno leírta a borderline-t, és mindenki szajkózza. Pedig elég lenne megnézni a diagnosztikus kritériumokat, és máris nem írnál ostobaságot. Orbánt iletően pedig nincs értelme vitának, mert semmi alapja az általad vélelmezetteknek. A t
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!