Fidesz: A Transparency Soros György megbízásából támadja az országot

2016. január 27. 17:33

A Fidesz szerint a Transparency International korrupciós listája nyomásgyakorlás céljából támadja az országot, mivel a Transparency International Soros György pénzéből finanszírozott szervezet.

2016. január 27. 17:33

A Fidesz szerint a Transparency International (TI) nyomásgyakorlás céljából támadja az országot. A Fidesz közleményében azt írta: a Transparency International Soros György pénzéből finanszírozott szervezet, amely az amerikai üzletember bevándorláspárti politikáját szolgálja.

Korábban egy hasonló minősítés miatt perelte sikeresen a Magyar Helsinki Bizottság a kormánypártot, a pert pedig első fokon meg is nyerte. Az MHB-t akkor a Fidesz „a nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil” szervezetnek írta le, a bíróság szerint hamisan.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. január 28. 09:21
Vicces part ez a fidesz:)))
bumburi
2016. január 27. 22:07
Miután a transparency szerint a korrupció azt jelenti, hogy nem külföldi multik fosztják ki az országot, így tulajdonképpen több korrupcióra lenne szükség. http://nlgy.blog.hu/2015/01/02/tobb_korrupciot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!