Én az inkubátor mellett akarok állni

2015. november 03. 08:56

Nem is a pártoktól várunk megoldást, a mi reményünk az, hogy a magyar társadalmat sikerül talpra állítani, és az emberek, a betegek kiharcolják maguknak a méltó egészségügyi ellátást. Interjú.

2015. november 03. 08:56
Sándor Mária

- Nincs olyan szándéka, hogy valamelyikbe belépjen?

- Nincs az a párt, amelyikre azt tudnám mondani, hogy hiteles, erős és azt képviseli, amit én gondolok. De mindegyiket érdekli, hogy mit akarunk, és mindegyiknek szívesen elmondom az elképzeléseinket.

- A kormánypártokat is érdekli?

- Nem, velük nem tudtuk felvenni a kapcsolatot, az egyedüli találkozásom egy véletlen volt Szijjártó Péterrel. De valójában nem is a pártoktól várunk megoldást, a mi reményünk az, hogy a magyar társadalmat sikerül talpra állítani, és az emberek, a betegek kiharcolják maguknak a méltó egészségügyi ellátást. Az emberek a választásokon felhatalmazták a kormányt a magyar nép képviseletére, amit mi elfogadunk. De azt mondjuk, ha kell, akkor felnyitjuk a kormánytagok szemét, hogy ez mire kötelezi őket, mert a járulékfizető magyar kisembereknek jár a tisztességes ellátás. Az ellenzéki pártokkal kapcsolatban azt mondom, én, mi nem állunk mögéjük, a mi molinónk mögé álljon be mindenki, mert ez hoz megoldást.

- A FESZ-ben talán épp az ehhez hasonló, radikális fellépés nem tetszett mindenkinek...

- Amikor radikalizmussal vádoltak, megkérdeztem, hogy érdemben hogyan szeretnének előre jutni, meddig akarnak még beszélgetni. Mit lehet a beszélgetéssel elérni? Ezt Kiss László elnök ugyanígy gondolta, az elnökség többi tagja viszont azt mondta: mi is ott akarunk lenni a tárgyalóasztalnál. Mert csak akkor érdemes ezt az utat választani, amikor érdemben van miről beszélni. Most, amikor nincs miről, akkor minek ezt erőltetni?

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. november 03. 14:32
Néni, ha a kéményseprők akarnak béremelést, akkor ők meg fehérbe öltöznek majd?!?
malakka
2015. november 03. 11:45
Asszem a hölgy elszállt, mint a lufi. De majd rájön.
sine ira et studio
2015. november 03. 11:31
Remélem, az itt pocskondiázó embereknek van elég pénze arra, hogy ha baj érné, magánkórházban kezeltesse magát, és távol maradjon a közegészségügytől... máskülönben az arcotokra fagy majd a mosoly...
Nannyó
2015. november 03. 11:26
Az országban kb. 150 kórház van. Ebből 50 Budapesten. Hajdú-Biharban meg kettő. Kétmillió emberre 50 kórház a fővárosban, nyolcmillióra meg 100. Áhh...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!