Barátok közt

2014. június 10. 21:51

Nem az a probléma, hogy milliónyi honfitársunk éhezik, s az sem, hogy ismét nőtt az analfabetizmus. A lényeg a bután bámulható villogás.

2014. június 10. 21:51
Lázin Miklós András

„Visszatérve az alapesetre, nézzük a címben citált műsor (esetleges) megszűnését. Szerintem nem ez az agyrém – hanem az, hogy ezt milliók tartják agyrémnek. A csöndes kisebbséggel társulva, magam is úgy vélem, végtelenül hajmeresztő, hogy népes csoportoknak nem az a napi nyűgük, hogy a saját szomszédságukban kókusznak álcázott ürülékgolyókkal etetnek gyerekeket, vagy hatszázezer csöppségnek nem jut elegendő napi betevő. Nem az a probléma, hogy milliónyi honfitársunk éhezik, s az sem, hogy ismét nőtt az analfabetizmus. A lényeg a bután bámulható villogás. 

Hajmeresztő, de e szellemi ködben élő társadalmi réteget a költött »hősök« sorsa érezhetően jobban izgatja, mint a saját élete, s rögvest vérre vágyik, ha a mesét elveszik tőle. Igaz ugyan, hogy közben a saját napjai észrevétlenül múlnak el, de mindez bakfitty ahhoz képest, ami Rózsival vagy Sanyival történik a dobozban.”

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
potyka
2014. június 15. 13:46
Én egész jól elvagyok munka nélkül már 10 éve mióta nyugdíjaztam magam. :DDDD Te pedig dolgozz lelkiismeretesen Orbánnak. Végül is fair csávó, amit termelsz fele haszon az övé fele a tied. :DDDDD
potyka
2014. június 15. 13:46
Mivel te naplopó? Életedben nem dolgoztál 20 percet! :DDDDDD
potyka
2014. június 15. 13:46
Hogy lett volna? Gondolod egy ilyen degenerált hülye szellemileg alkalmas lenne? :DDDDD
potyka
2014. június 15. 13:46
Eleve olyan sötét vagy mint a fekete lyukban a folt. :DDDDD Mi faszt dolgoztál volna? (Tudod a munka definíciója = értékteremtő cselekedet) :DDDD Már ha érted egyáltalán miről beszélek! :DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!