2013 legfontosabb belpolitikai eseményei

2014. január 02. 09:39

Rezsicsökkentés, trafikügy, alaptörvény-módosítás, diáktüntetések, ellenzéki összefogás és a NAV-ügy – az RTL Klub szerint ezek voltak 2013 legfontosabb belpolitikai eseményei.

2014. január 02. 09:39

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2014. január 02. 14:51
Diáktüntetések... (pár tucat hangoskodó) Ballib összefogás... (vicc kategória) Trafik-ügy (habosított semmi) NAV-ügy (egy kistisztviselő szereplési vágya) stb.
talán
2014. január 02. 14:31
Hirtelen nem emlékszem mi is lett az eredménye az Index nyomozásának Simor offshore cégének ügyében?
Omega2010
2014. január 02. 11:29
Adócsalás miatt olcsó a Sovereign? 2014.01.02. 10:31 Lenyomozta az Index az egyik gyanúsan olcsó cukrot, és bőven talált sarat. „Cukrot venni indultam a boltba, nyomozás lett belőle” – kezdi cikkét az Index egy újságírója, aki fogta magát, kiválasztotta a rendre legolcsóbban forgalmazott Sovereign márkájú cukrot, és összeszedte a vele kapcsolatos nyilvános információkat. A nyomozást a Horváth András által felvetett áfacsalási sorozat miatt kezdte el. Szlovák átcsomagoló Ami kiderült, dióhéjban ez: a cukor egy határmenti szlovák cégtől származik, amely nem gyárt cukrot, hanem – egyebek között Magyarországról származó – importcukrot csomagol és forgalmaz. Az üzem offshore: a Seychelle-szigeteken jegyezték be. Az adóhatóság lépett A szlovák cég termékét Magyarországon sok cég forgalmazta már, s ezek jelentős része ellen adóhatósági eljárás is volt. Milliárdos összegekről volt szó – volt olyan év, amikor 2 milliárd forintos forgalom után csak pár százezer forintos adót fizettek. A jelenlegi forgalmazó ellen nincsen folyamatban eljárás. A láncok hallgatnak Az újságíró megkeresett számos, a cukrot forgalmazó üzletláncot is a Sovereign cukorral kapcsolatos kérdéseivel. A láncok kikerülték az összes olyan kérdést, ami arra vonatkozott: miért nem szúrták ki a márka mögötti vállalati körhintát. Mindegyik annyit hangsúlyozott: partnereit vizsgálja. Csak – ezek szerint – nem túl mélyen.
ballada
2014. január 02. 10:20
Az egész cikk ballib mszp szinten való kormány lejáratása.Földmutyival is riogattak ,kiderült hogy az mszp kötődésű "Olyan dokumentumokat adott át a magoszos Budai Gyula az ügyészségnek, amelyek szerinte azt bizonyítják, hogy Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere, parlamenti képviselő állami földeket játszott át egy külföldi befektetőnek. " Mszps földtulajdonosok jogosulatlan agrártámogatást igényeltek. "Félretájékoztat az MSZP területalapú támogatás ügyében Az MSZP szándékosan félretájékoztatja a közvéleményt az európai uniós területalapú támogatások jogosulatlan igénylésével kapcsolatos ügyben - jelentette ki a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Budapesten." http://hunhir.info/?pid=hirek&id=69869
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!