Az Egervári-korszaknak ezennel vége

2013. szeptember 07. 10:07

Egervári Sándor ezzel a vereséggel a múlttal tette magát egyenlővé.

2013. szeptember 07. 10:07
Bucsy Levente

„Fordulás után tökéletesen maradt minden a régiben, és hiába növelte válogatottságai számát Lovrencsics Gergő és Szabics Imre is, nem tettek semmit a játékhoz. És amikor már mindenki azt várta, hogy a spanyol játékvezető vessen véget a magyar válogatott szenvedéseinek, jött a csereként beállt Tanase, és két kómás védőjátékos közt kilőtte a hosszú alsó sarkot.

Túl azon, hogy 3-0-s vereségünk után már nem mi vagyunk a csoportmásodikok a 2014-s vb-selejtezőn, gyakorlatilag eldőlt, hogy Egervári Sándor második kétéves ciklusa is sikertelenül zárul, sőt, a nullázással már a csoport harmadik helye sem biztos. Kedden az észtek jönnek, akik remekül helyt álltak pénteken Hollandia ellen (úgy játszottak 2-2-t, mint mi tavasszal a románok ellen, de pont úgy), míg Törökország szanaszéjjel kapta Andorrát.

De ne menjünk el a kapitány szerepe mellett ilyen simán: mivel már csak a matek szerint vagyunk versenyben, most lenne jó kapitányt cserélni, Egervári Sándor ezzel a vereséggel ugyanis a múlttal tette magát egyenlővé – nem a 3-0-s vereséggel, hanem mert három éve övé a csapat, és ennyire képes két ciklusnyi építkezés után.”

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lantose70
2013. szeptember 07. 16:12
Ideje lenne a körmére nézni Egervárynak is és a csapat játákosainak! Egerváry az MTK edzője volt korábban, értitek... A játokosoknál is érdemes lenne megkapargatni, hogy ki lálkolja Gyurcsány és Bajnait meg a többi globálliberálbolsit! Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy direkt hagyták veszni a Nemzet Nagy Visszavágását Tiranonért! Hogy aztán ballib háttérhatalmi támogatóik dörzsölhessék a kezüket, és ekézhessék a Miniszterelnököt, a Legnagyobb Magyart, aki éjt nappallá téve dolgozik azon, hogy a nemzetet a válogatottnál fogva felemeljen minket! Szégyen, hogy pont a lánya esküvője előtt egy nappal hátba szúrták a ballib játékosok! Vajon mit ígért Gyurcsány Guzmicsnak?
3M..
2013. szeptember 07. 15:20
Vissza a Horthy korszakot! Ott még tudtak, a kinevelt egykori Leventék! Szebb Jövőt!
kulalak
2013. szeptember 07. 15:17
A fővárosban csak két csapat maradhat/kell: Budapest FC és Ferencváros (TC). Addig csak a XX században tengődünk. Egervárinak meg üzenem, hogy a magyar foci az 1920-as évektől! a 1960-as évekig világszínvonalú volt, azóta leszálló ág. Pont az amerikaiaknak kellene ezt sulykolni, hogy nem Puskással kezdődött a magyar foci. "Hungarian team was the best in the world,” said Sandor Egervari, ... the 1950s and ’60s is the past." http://www.nytimes.com/2013/09/06/sports/soccer/hungary-romania-qualifier-is-only-partly-about-soccer.html?pagewanted=all&_r=2&
alaki
2013. szeptember 07. 13:47
Ezt érdemes megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=ZqYxlYb6saE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!