Aki korrupt, mondjon le!

2014. november 10. 08:03

Több ezren tüntettek a NAV vezetőinek lemondásáért. A tüntetők a Dob utcából vonultak a József nádor térre.

2014. november 10. 08:03

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. november 10. 18:19
48 éves vagyok. Mióta létezem ebben az országban, azóta tudom, hogy van itt korrupció rendesen. (Ahogy máshol is.) Erre ide jön egy lángosképű jenki, és egy szép napon arra ébred, hogy "Baszki, itt korrupció van! RIADÓ!" A sok kis szarfaszú frusztrált geciláda meg nem veszi észre, hogy csak a CIA színdarabjához kell statisztának! De van egy rossz hírem! A (nem is leplezett) célotokat 2018-ig EGÉSZEN BIZONYOSAN nem fogjátok tudni elérni! (Privát véleményem szerint utána sem... :)
magnamater
2014. november 10. 13:40
Igazi nagy korrupciós botrány az volt,mikor a vadprivatizáció idején a közvagyon eltűnt,és olyan szerződéseket kötöttek külföldi vállalatokkal, amelyekre a magyarok csak ráfizettek- köztük amerikaiak is lehettek. Orbánnak ezeket tessék előszedni,és ha a Nyugatnak ez nem fog tetszeni, ki lehet jelenteni, amerikai kívánságra teszi.
qccqccqcc
2014. november 10. 13:32
És mi lett a vége? Csak nem megunták és hazamentek? Picikéim, így nehéz lesz minden héten tüncizni....
belga
2014. november 10. 13:28
A hozzászólásokból úgy tűnik sokan nem értenek egyet azzal, amivel magam nagyonis. Nevezetesen: ha nincs kontroll az épp regnáló hatalom felett -legyenek annak eredetileg bármilyen "nemesek" is a szándékai- akkor az bizony deformálódik, a hatalom öncéllá válik, a bármit megtehetünk olyan tettekre sarkall, melyek nincsenek hasznára az országnak - s mivel ez bizony (még) demokrácia- az épp regnáló hatalomnak sem. Kontroll pedig sok fajta lehet. De az ellenzék által siratott -fidesz által kiiktatott- intézményes kontroll helyett sztem sokkal nagyobb haszna van (lenne) a választói kritika megnyilvánulásának. Legalábbis itt és most. Amire a békés tüntetések (hangsúlyozom: békés) megfelelő eszközt biztosítanak. Fontos lenne megérteni, hogy 25 éve nem megyünk azzal semmire, hogy 4/8 évente elzavarjuk az épp hatalmon lévőket. Jönnek újak -s ígérjenek bármit is- akik hatalomba kerülve ott folytatják, ahol elődeik abbahagyták. Ezért nem az "Orbán takarodj" a helyes "jelszó", hanem az, hogy legyen vége ennek a brutális mértékű korrupciónak (az urizálásnak, a költségvetési kiadások nem a nemzet ellehetetlenülését megakadályozó preferencia szerinti elosztásának). Ha ez nem így történik, akkor legfeljebb Orbán tűnik el, nem maga a jelenség szűnik meg. Hozzátéve azt, hogy ma, itt és most valóban nincs olyan személy/párt akire/amelyre akár csak megelőlegezett bizalommal rábízhatnánk az országot pillanatnyilag akkor sem lenne érdemes elzavarni Orbánt, ha meg lehetne tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!