A DK a fülkeforradalom veszteseiért harcol

2013. január 26. 16:10

A fülkeforradalom vesztesei a vidéki emberek, azok, akiket az alsó középosztályhoz szoktak sorolni – mondja a Demokratikus Koalíció videójában Niedermüller Péter, megjegyezve: a DK elmúlt egy évének egyik legfontosabb feladata volt, hogy megpróbálta helyreállítani a társadalmi igazságtalanságokat.

2013. január 26. 16:10

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fotelutca
2013. január 31. 19:28
Csak nem azt akarja elhitetni velünk a Böszme, hogy az ő uralkodása idején ezek a retkek eljártak dolgozni és a tisztes fizetésükből szépen éldegéltek? Már akkor is a segíílyből jártak a kocsmába. Most meg nem tetszik neki a (köz)munka. A Böszének most is csak a szavazatuk kell, ha valóban érdekelné ezeknek az embereknek a sorsa, tehetett volna értük.Ezek nem az utóbbi 2 évben csúsztak le idáig. Ekúró a hatalmas vagyonát keresztényi cselekedetkén fordítsa a szegények felemelésére, utána megkezdheti a "harcot"!
johnnyrotten
2013. január 27. 20:15
"A DK "megpróbálta helyreállítani a társadalmi igazságtalanságokat. " - ti megpróbáltátok, de nem sikerült. Talán rosszul fogtatok hozzá, pedig Jézus 2000 éve megmondta, hogy először osszátok szét a vagyont, Fletó, Vadai meg te is, Alsómolnár. Utána lehet harcolni. A propagandafilm nagyon gyenge, és úgy tűnik, mintha a "vidéki Magyarország" csupa cigányból állna. A 25. mp körül feltűnik egy régi arc, egy hosszú hajú gyerek, aki már a 70-es évek vége felé is így nézett ki, igazi csöves volt már akkoriban is, aki 2 forintokat lejmolt az Ifiparkban, de ott volt minden Radics Béla meg Mini koncerten. A nevére nem emlékszem, de sánta...
kaktuszvirág
2013. január 27. 15:02
A film szerint a cigányok az alsó középosztály!
triumph
2013. január 27. 00:21
DK és a szociális együttérzés. Na ne röhögtess.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!