Újabb jó hír a szudáni evakuációs akció kapcsán!

2023. április 25. 16:09

Újabb két magyar állampolgár került biztonságba.

2023. április 25. 16:09
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Újabb jó hír a szudáni evakuációs akció kapcsán! Újabb két magyar állampolgár került biztonságba.

A kairói nagykövetségünk munkatársai már fel is vették honfitársainkat a megbeszélt találkozási ponton, a szudáni-egyiptomi határ egyiptomi oldalán.”

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 26. 08:04
Robokuty a világ körül..tengernyi közpénzből..haszna semmi..:(
-Zsolt-
2023. április 25. 22:57
És hány maradt még, aki nem került biztonságba? Peti még mindig nem ért a lépcső aljára? Sok volt az osztriga és a pezsgő a repülőn?
Armageddon
2023. április 25. 21:37
Bulvárkacsa elintézte: tüzszünet van!
Menhetten
2023. április 25. 19:54
Ilyenkor kellenének a jó nyugati diplomáciai kapcsolatok. A segítség ezuttal se keletről fog jönni!.. Szijjas hiába fényezi magát, gyakorlatilag annyit tud tenni, hogy külföldi államok segítségét kéri. Ez meg is történt.. Szudánban nincs magyar képviselet, így a diplomáciai háttérmunka az egyiptomi magyar képviselet munkatársaira hárul. Nem a TEK, nem a honvédség, de még csak nem is a külügy hozza ki a magyarokat, hanem a magyar diplomácia más külföldi országok segítségét kéri meg az evakuálásra. Eddig is ez történt, a franciák és a törökök segítségével sikerült több magyart biztonságos helyre szállítani..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!