Ezt is megéltük

2023. március 23. 15:40

Románia utolérte Magyarországot.

2023. március 23. 15:40
null
Gelencsér Ferenc
Gelencsér Ferenc
Facebook

„Ide vezet, ha koncepciótlan a gazdaságpolitika. Ide vezet, ha nem évtizedes távlatokban gondolkodik egy kormány, hanem a pillanat uralására törekszik.

Ide vezet ha a hatalmat célként fogják fel és nem eszközként. Ha nem az oktatásba és a jövőbe fektet a kormány, ha nem ösztönzi a versenyt, és ha 1 milliárd forintos árbevétel felett megjelenik valaki a NER-től, hogy szép a céged, nehogy történjen vele valami.

Mindezt azt követően, hogy volt egy 7 éven át tartó világgazdasági boom.

Égbekiáltó kritika ez a magyar gazdaság számára, amelynek lassan a nyakán lohol az euróövezethez idén csatlakozó Horvátország is.

Amíg az állampárt felkent szakértői egymásra mutogatnak, hogy ki a hibás, - van-e egyáltalán hiba - addig hazánk gazdasági növekedése lejtmenetben halad a teljes összeomlás felé.

Világossá vált, hogy Magyarországot új útra kell vezetni, mert ez a kormány ennyire képes.”

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zorroro
2023. március 24. 14:22
És? Az ellenzéknek nem az a dolga, hogy kritizálja a kormányt (az a sajtó meg az elemzők meg az emberek dolga.) Az ellenzéknek az a dolga, hogy alternatívát állítson. Tehát ha sopánkodik azon, hogy Románia beelőzte Magyarországot, pontosan mondja meg, hogy ő ilyen és ilyen lépésekkel szerezné vissza Mo. elsőbbségét. A fészbuk totál kinyírta az ellenzéki pártokat. Azt hiszik, elég posztolgatniuk.
Zokni
2023. március 24. 14:01
Én mindenben egyetértek, csak egy gond van: a lemaradást abban mérik, hogy Románia utolért vmiben. Ez röhej. Miért pont? Ahelyett, hogy örülnének. Vagy itt mindenki azt a népi bölcsességet löki: ,,ki nem ugrál, büdös román”!?
NTLLK
2023. március 24. 07:48
Azt hiszem már 1920 táján is alaposan utolértek minket.
egripeti77
2023. március 24. 07:21
Már megint, Feri? Utazzál már át a határon és nézzél szét ott egy kicsit! Főként Moldvát meg Havasalföld keleti részeit javaslom. Utána nyilatkozzál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!