Keresztényként mélységes aggodalommal tölt el, hogy az EB feljelentette Magyarországot

2023. február 26. 17:37

Nos, ez súlyos.

2023. február 26. 17:37
null
Köntös László
megvanirva.hu

„Keresztényként kifejezetten aggaszt, sőt félelemmel tölt el, hogy az EB a szexuális irányultságok és nemi identitások körüli kultúrharcot jogi szintre emelte. Ezzel kimondatlanul is kimondta azt, hogy az Európai Unió egyik eszmei pillére az LMBTQ-ideológiát megalapozó világkép, sőt ezen világkép hosszútávú uralmi helyzetét a jogi kényszerítés eszközével is meg kell teremteni. Ezt pedig úgy kell elérni, hogy a zsidó-keresztény emberkép átadásának a hagyományban rögzült folyamatát meg kell szakítani, a nemzedékek közé akár a jog kényszerítő erejével is éket kell verni, hogy a felnövekvő nemzedékek megismerhessék a hagyományos emberképet leváltó, a genderideológián alapuló, a nemeket megszüntető emberképet.

Az érvelés természetesen a közelebbről megfoghatatlan „európai értékek” és „emberi jogok” lózungjára van felépítve, s azzal van indokolva, hogy itt az ideje egy európai gyermekjogi stratégia megvalósításának, amelynek egyik alapvető ideologikus eszköze a genderideológia terjesztése kiskorúak körében. Mindez úgymond azért, mert a hagyományos nevelés eddigi folyamata voltaképpen csak „előítéleteket”, „sztereotípiákat” adott át a gyermekeknek a férfiról, a nőről, a házasságról és a családról, s ezzel állítólagos jogaiktól fosztotta meg őket, hiszen nem ismerhették meg a szexuális és nemi útkeresés gazdag, szivárványos lehetőségeit, s bele lettek kényszerítve a hagyomány jármába.

Ekként tehát az LMBTQ-ideológia hozzáférhetővé tétele a gyermekek „felszabadításának” eszköze, gyermekjogi aktus, amely szükségszerűen illeszkedik az európai értékvilágba, sőt egyenesen következik belőle.  A keresztény értékeken nyugvó nevelés tehát jogfosztó, s ezért szankcionálni kell. Tehát amikor például egy református lelkipásztor kereszteléskor azt kérdezi a szülőktől és keresztszülőktől, hogy úgy nevelik és neveltetik-e gyermeküket, hogy majd ő, mármint a gyerek, ha felnő, önként tesz vallást hitéről, akkor ezzel voltaképpen eleve kizárja a gyermeket választási lehetőségeinek széles köréből. Jobb tehát a keresztény értékvilág átadásának ezt a láncolatát megszakítani, nehogy már konzervatív-keresztény generációk mondják meg a gyereknek, mi a férfi és mi nő, mi az apa és mi az anya, mert ezek úgymond szimpla előítéletek.

Nos, ez súlyos.

Ez ugyanis nemcsak azt jelenti, hogy ki kell szabadítani a gyermekeket a nevelés hagyományos intézményeinek (család, iskola, egyház) „fogságából”, hanem egyenesen bűncselekményt követ el az, aki a genderérzékenyítéstől elzárja gyermekét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2023. február 27. 16:33
A gólya hozza ?
-Zsolt-
2023. február 27. 13:07
Magyarországot már egy eb is feljelenti, tatika. Ne háborogj!
Vakfolt
2023. február 27. 12:17
"zsidó-keresztény emberkép" Szigorúan véve van egy keresztény emberkép, hogy szeresd felebarátodat, de még az ellenségeidet is, meg a tízparancsolat nevű hét tiltás, hogy milyen ne legyél, hogy a zsidó "emberképből" mit kell megtagadni, ne lopj meg ilyenek, ami a Krisztusi tanításból már eleve globálisan következik, tehát redundáns és felesleges ide oktrojálni.
Rocktoberi
2023. február 27. 09:31
Furcsa irányt vett a világ. 2-3%-os aberrált söpredék támadja a többséget. Azt követelik, hogy a kezükbe adják a gyerekeket. Ezek nem emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!