Nem kicsit tűnik szereptévesztésnek, hogy egy pártintézet osztályozgatja a lapokat

2023. február 22. 16:34

Fordítva szokott történni az ilyesmi.

2023. február 22. 16:34
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Nem kicsit tűnik szereptévesztésnek, hogy egy pártintézet osztályozgatja a lapokat minőség, megbízhatóság és elfogulatlanság alapján. Fordítva szokott történni az ilyesmi. Ahogy normál helyen dicsekedni sem szokás azzal, hogy az, akit ellenőriznünk kéne, milyen jó véleménnyel van a tevékenységünkről. Még a Publicustól kéne rendelni egy kutatást az olvasói elégedettségről.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. február 23. 00:23
"Nem kicsit tűnik szereptévesztésnek, hogy egy pártintézet osztályozgatja a lapokat" mi van alkoholista görény nem tetszik a kritika te patkány? tilos véleményt mondani, vagy mi? bazd meg a fonnyadt pinás anyádat. Orbáncsicska köcsög!
Julius68
2023. február 22. 19:49
"Még a Publicustól kéne rendelni egy kutatást az olvasói elégedettségről.” Az legalább mindig azt méri, amit a megrendelő hallani szeretne, tehát maradéktalanul "objektív".
luxusbatar
2023. február 22. 19:16
Ez az a független telex akinek a főszerkesztője kávéházakban szokott egyeztetni dobrevával? Nincs több kérdésem.
olajfa1
2023. február 22. 18:12
Jó jó! de a komcsikat valakinek mégis csak meg kell dicsérni! -MERT ŐK A MUNKÁSOK ÉLHARCOISAI... CSAK DOLGOZNIUK NE KELLJEN...- és ha erre senki sem hajlandó... AKKOR NEKIK KELL EZT A RETTENETESEN NEHÉZ FELADATOT ELVÉGEZNIÜK!... Ezt talán még eltudják végezni... bár kétségeim vannak hogy ezt is nem baxák-e el a szokásuk szerint...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!