Meggyőződésem, hogy az internet sokkal jobb hely Gábor György nélkül

2023. január 20. 15:13

Egy húszfős brűgölő azon fortyog, hogy szegény Gábor Györgyöt elüldöztem a fészbukról.

2023. január 20. 15:13
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Ha nehezen is, de eljutott hozzám, hogy egy húszfős brűgölő azon fortyog, hogy szegény Gábor Györgyöt elüldöztem a fészbukról. Noha meggyőződésem, hogy az internet sokkal jobb hely Gábor György nélkül, semmilyen szubkultúra és önképző kör jogát el nem vitatom, hogy a világhálón fejtse ki áldatlan tevékenységét, és ez igaz a »Dobtár és díszzsebkendő« szociális foglalkoztatóra is. Hát, hol érdekel az engem, hogy az egykori diadalmas, bár gőgös baloldali és/vagy liberális értelmiség peremvidéke és közönsége egymás közt görcsösen bizonygatja, hogy a műveltség, a tudás és mindenféle nemes érték? Bár azon jól szórakozom, hogy egy nagyon műveltek szerint a »percemberkék« kifejezés az Újnépszabadság (???) Zsuzsa nevű szerzőjétől származik.

Viszont. Azt közölnöm kell, hogy nem hánytorgattam volna föl, hogy a Gábor-Vásárhelyi-Buda szerzőtrió mit írt korábban Tamás Gáspár Miklósról, ha a halála pillanatában a nevezettek nem tűzték volna ki a TGM-kitűzőt, és nem kezdenek önfényező visszaemlékezésekbe. Természetesen lehetnek nekik is érvényes emlékeik Gazsiról, őket is fűzte hozzájuk viszony, de amikor megemlékeznek, akkor az a minimum, hogy azt is megemlítik, hogy ők antiszemitázták le, és igyekeztek kiátkozni köreikből. Mégpedig azért – ha erre fölhívhatom az úri társaságok figyelmét –, mert egyszerűen ez az illem. Ja, meg a becsület.”

Kép forrása: Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. január 21. 19:13
Na ide figyelj te Hont kutya, szerinted még valaki téged komolyan vesz ? Egy igazi semmit mondó hülyegyerek vagy ! Föcsögsz össze vissza Orbán barma!
olajfa1
2023. január 21. 17:12
Ez a meggyőződésed nagyon igaz!
Doromb13
2023. január 21. 11:19
Andriskám! Az ATV Ötös músorából és az itt (és egyebütt) prezentált írásaidból süt a cinizmus és a mindent jobban tudó nagyképűség. Ahogy figyelem a közéleti megnyilvánulásaidat,egyre inkább az a meggyőződésem,hogy egyedűl Orbánt nem mered igazán kritizálni, valahol legbelül igazi nihilista és érdekember vagy. Ennél azért pár évvel ezelőtt még igéretesebbnek tűntél !
Hoth
2023. január 21. 11:17
Summa summarom ez a ggy egy féreg volt..a legszomorúbb ebben pedig az,hogyha egy tanulatlan ostoba tahó élteti meggyőződésből ezt a ballib-lmbtq-blm-woke-migránsszopó bűnbandát,az elnézhetőbb..mert hát hülye szegény...de amikor az elkövetönek meglenne az esze ahhoz hogy különbséget tegyen,de mégis melléjük áll,na az már nettó szemétség..és hagyjuk is a magyar politikát...általánosságban értem ezt arra,aki ezt magábol teljesen kifordult idóta nyugatot tartja példának...mert normális az az ember nem lehet...vagy megfizetik,vagy hülye..ennyi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!