Higgadtság, nyugalom – mert ha ez elfajul, nem Ukrajna a tét, hanem a világ

2022. november 15. 20:56

Nem tudjuk 100%-ra, hogy orosz rakéták-e. De durvul.

2022. november 15. 20:56
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Nem tudjuk 100%-ra orosz raketak-e a CNN szerint. De durvul.

Nulla az eselye a targyalasoknak, az orosz ajanlatot Kijev elutasitotta, erre jott a raketazapor, most meg ez.

Meg kell varni a vizsgalat veget, honnan jott mi volt. Higgadsag, nyugalom – mert ha ez elfajul, nem Ukrajna a tet, hanem a vilag.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P. Savoiardes
2022. november 16. 09:26
Demko..szakértő.. Az Isztambulban tárgyaló CIA és orosz titkosszolgálat ideje alatt merénylet. Isztambul után Kijevbe utazó CIA igazgató, lengyelekre hulló rakéta. Van itt tárgyalás Attila, csak épp nem az ukránokra várnak. Szépen tárgyalják már a veget az oroszok és az amcsik, innen már csak két kérdés marad: ki hogyan kommunikálja majd a veget, illetve az hogy hogyan all készen Magyarország a háború utáni várható ukrán aktivitásra. A két merénylet pedig azt árulja el, hogy sokkal inkább a szövetségesek akar a CIA belüli frakciók közti érdek okozta semmint világpolitikai reakciót kiváltó tevékenység. És mivel egy pokolgép meg egy kukorica földre hulló rakéta elég gyenge dolog önmagában, a jelek szerint a béke és tűzszünet parti tárgyalok közelebb vannak a nyerő pozícióhoz mint a folytatás pártiak. De te csak szakertsed a dolgokat. Felkészül nógrádi mester..
Szabó Tamás
2022. november 15. 22:11
"...The Russian Ministry of Defense: We did not launch any strikes on targets close to the Ukrainian border with Poland..." Hát ez az: hogyan lő le egy ukrán sz300-es ukrajna felett úgy egy másik rakétát, hogy az aztán tovább röpüljön, át egy 3. országba? Sőt, egyszerre kettőt?
Wolfram004
2022. november 15. 22:08
Ó IÓ CIÓ ÁCIÓ KÁCIÓ AKÁCIÓ ESZKALÁCIÓÓÓÓ!!!
Alcofrybas
2022. november 15. 21:45
Szerintem ezek Karmelitás rakéták. Nem tudjuk biztosra. De durva. Durvul. Most, hogy így megkapírgáltam, egyre durvább. Figyelj! Annyira durva. Már dörzsölt. Most, hogy így megtapintottam. Dörzsölt. Ez már dörzsölt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik