Pulai összehozta minden idők egyik legérdektelenebb közvélemény-kutatását

2022. november 08. 09:00

De legalább ki tudta hozni belőle, hogy az emberek nem szeretik a Fideszt és a bombákat.

2022. november 08. 09:00
null
Rőfös Géza
Kontra

„Sok mindent tanulhatunk az antik civilizációktól, egyes módszereket pedig akár egy az egyben érdemes lenne visszahozni. Mint például

a madarak röptéből, az áldozati állatok beleiből vagy a csirkék takarmányfogyasztási módjából való jóslást. Persze csak akkor, ha belátjuk, hogy az ellenzéki érdekeket szolgáló közvélemény-kutatások helyett még egy régen kihalt politeista vallás ihlette kuruzslás is pontosabb képet ad a valóságról.

A Publicus a Népszava megrendelésére készített egy felmérést, amelynek témája a szankciókkal kapcsolatos Nemzeti Konzultáció témájú plakátkampány társadalmi támogatottsága. Pontosabban az, hogy a válaszadók mennyire tartják azt hitelesnek.

A kutatás végeredményében nincs sok meglepetés: a plakátok a lakosság közel háromnegyede szerint nem hitelesek, de még a fideszesek 23 százaléka szerint sem vázolnak pontos képet a helyzetről.

Pulai András a Népszavának bebizonyította, hogy az emberek szerint a szankciók nem úgy működnek, mint egy bomba. Ebből az ellenzéki logikát követve egyenes úton következik, hogy az emberek tulajdonképpen nem is akarnak konzultálni, tehát támogatják a szankciókat. Ha nem ezen kiábrándítóan naiv illúzió körülbástyázásának céljából született ez a felmérés, akkor nem tudjuk, miért…”

 

Pulai: A Fidesz soha nem látott mélyrepülésben van

Korábban beszámoltunk róla , hogy nemzeti konzultációt indít a kormány a szankciókról. Ennek kapcsán kereste meg a Pulai Andrást. A mostani nemzeti konzultáció célja kettős: az egyik külpolitikai, a másik belpolitikai - mondta a Publicus Intézet ügyvezetője. Pulai András szerint a külpolitikai cél nem más, mint megjeleníteni a Putyin- és az oroszbarát álláspontokat a NATO-n és az Európai Unión belül.

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stevebacsi
2022. november 08. 15:13
Ez sunyi buzerátor mit is állapít meg? Igen vszínű,hogy qrva erős az ellenzék és kell a szankció...(nekik legyen szankció). Az ilyen alattomos komcsi libsi bolsi agitprop alakokat csak párkatonáknak lehet hívni..vérbeli beteg ürge..amúgy a gerincével van nagy baj..
Majdmegmondomén
2022. november 08. 12:44
Pulai híres ember lett, mint Kiszel Tünde, vagy Berki Mazsi! Lassan annyi vicc születik erről a csóróról is, mint Chuck Norrisról...
csulak
2022. november 08. 12:13
a neveben benne van micsoda ez a Pulai. Pula= fasz olahul
Gentry69
2022. november 08. 11:51
"Ha Pulait megfizetik, azt is kimutatja, hogy ha most vasárnap lenne a 3. világháború, Gyurcsány nyerné." (Hobbista v. Hajóágyú)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!