Pulai: A Fidesz soha nem látott mélyrepülésben van

2022. szeptember 29. 15:09

A Publicus Intézet vezetője most a nemzeti konzultációt szakértette meg.

2022. szeptember 29. 15:09
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy nemzeti konzultációt indít a kormány a szankciókról. Ennek kapcsán kereste meg a Hírklikk Pulai Andrást. 

A mostani nemzeti konzultáció célja kettős: az egyik külpolitikai, a másik belpolitikai – mondta a Publicus Intézet ügyvezetője. Pulai András szerint a külpolitikai cél nem más, mint megjeleníteni a Putyin- és az oroszbarát álláspontokat a NATO-n és az Európai Unión belül.

Ami pedig a nemzeti konzultáció kimondottan belpolitikai célját illeti, Pulai András elmondta: a Fidesz soha nem látott mélyrepülésben van. „Elment tőle 700-800 ezer szavazója” – véli Pulai. Leszögezte: „ez összességében aláássa a kormányzati politizálást és képességet”. A Fidesz számára vitathatatlanul fontos ennek a trendnek a megállítása, s nincs erre jobb eszköz, mint egy közpénzből finanszírozott politikai kampány – vélekedett.

Négyből semmi: így nézte be Pulai a pártok esélyeit

„A Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható” – fejtette meg két nappal a választások előtt Pulai. Bővebben!

„A Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható” – fejtette meg két nappal a választások előtt Pulai.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2022. szeptember 30. 07:51
Soha nem látott mélyrepülés? Te fasz, 1994 májusban a Fidesz kis híján kiesett a parlamentből. Azt se tudod, hogy mit beszélsz, te gyökér!! Egyébként pedig semmi nem ás alá semmit. Különböztess meg elbizonytalanodó szavazót a kormány ellen fordult, dühös, tüntető szavazótól. Ennyit még én is tudok, neked pláne tudnod kellene!!!
Kivűlálló
2022. szeptember 30. 01:17
Ez a Pulai olyan, mint Zavecz. Egyik hülyébb, mint a másik!
Agybeteg Fideszes2
2022. szeptember 29. 23:36
A segghülye Pulainak beragadtak ezek a szavak: autoriter, demokrácia deficit, média elnyomás, Mészáros, NER, egészségügy, európai ügyészség, antiszemita, fékek és ellensúlyok, lopnak, stadionok, egészségügy, oktatás, bezzeg Románia, bezzeg Szlovákia, uniós pénzek,választási csalás, romlik a forint, Orbán Viktor stb. Bármilyen riport készül vele ezekből a szavakból ritkán marad ki valamelyik. Megoldásokról soha nem beszél csak a baloslibsi ótvar dumát nyomja. Ha a Fidesz fehéret mond ő kényszeresen feketét és fordítva. Igazi őskomcsi annak is a veretesebb (vagy inkább szánalmasabb) példánya!
Nyugati Ádám
2022. szeptember 29. 22:18
5 napnyi munka után most értem haza Svájcból és Németországból, pontosabban Bajorországból. 7 partnerrel folytattam megbeszéléseket és esténként régebbi ismerőseimmel söröztünk. Persze mindenki panaszkodott és irigyelte a magyar helyzetet. Kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy Orbán az egyetlen politikus, aki egy ilyen helyzethez illő politikai álláspontot képvisel, és válság mérséklő intézkedései jobbak mint a svájci és a német vezetőké. Elég keményen bírálták Sholz-ot, a két zöld korifeust meg egyenesen szidták. Pulai szerint a Fidesz 6-7 százezer fidesz választót vesztett. Szerintem ez nem egy korrekt nagymintás közvélemény kutatás, csak egy olyannak látszó vágy-vezérelt vélemény. Akikkel néhány nappal ezelőtt beszélgettem mind egyszerű iparos üzletemberek, ezért az az érzésem, hogy az ő véleményük a többségével azonos. Ha jók lesznek a kérdések, akkor nagy valószínűséggel a magyar jó-nép is az Orbán kormány javaslatait fogja támogatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!