Négyből semmi: így nézte be Pulai a pártok esélyeit

2022. április 05. 09:33

„A Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható” – fejtette meg két nappal a választások előtt Pulai.

2022. április 05. 09:33
null

A Publicus pár nappal a választás előtt a biztos pártválasztók között döntetlent mért a Fidesz és a baloldal között, a teljes népességben pedig szűk, alig két százalékos Fidesz-előnyt. Pulai András úgy fogalmazott:

– fejtette meg két nappal a választások előtt Pulai.

Hozzátette: szerinte a két kis párt nem fog bejutni. Mint fogalmazott: „a kutyapárt az egy százalékért küzd, a Mi Hazánk valamivel jobban áll, de nem látom azt, hogy bármilyen esélyük lenne arra, hogy elérjék az ötszázalékos parlamenti küszöböt” – hangoztatta magabiztosan Pulai.

Mutatjuk a választás eredményeit:

  • A Fidesz 53,29 százalékot, ezzel kétharmados többséget (135 mandátum) szerzett,
  • a baloldali összefogás 34,89 százalékot ért el (56 mandátum),
  • a Mi Hazánk pedig 6,15 százalékkal (7 mandátum) jutott be a parlamentbe
  • az MKKP országos listán 3,26 százalékon végzett, mintegy 157 269 választó szavazott nekik bizalmat.

A választás eredményeiről bővebben ide kattintva olvashat.

olvashat.

Pulai András választásokat megelőző mondatait az alábbiakban hallgathatja vissza:

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
piskotygabor
2022. április 30. 12:14
pulai tagadta hogy anno győngyősi márton zsidózott bár fenn van a neten,de azért én pulainak hiszek.... a prognózisai semmit nem érnek,mert ez egy szakma lenne de az egyik felvételén van egy régi Terta rádió, az tőbbet ér minden manipulált prognózisánál.
Hedy
2022. április 09. 12:03
A közvéleménykutatás SOHA nem lesz már megbízható. A választások előtti napokban olvastam egyet, amely szerint a megkérdezettek 17 %-a nem tudja, kire fog szavazni, vagy nem mondja meg. Olyan nincs, hogy ilyen sokan ne tudnák pontosan - különösen ennyire kiélezett helyzetben. Nem akarják megmondani. Ki az, aki nem akarja megmondani? A közvéleménykutatókra haragvó Fideszesek és konzervatívok. Ott van ni, a különbség! (Zöme). Mert azt is számításba kell venni, hogy azok a meggyőződéses baloldaliak,, akiknek van katonaköteles korú férfi a családjában, legjobb esetben nem megy el szavazni. Lehet Márki-Zay akármilyen szép és jó, a fiainkat nem adjuk. Ehhez nem.
ifazah
2022. április 06. 09:21
A nevében benne van mi ő! Románul!
SZK59
2022. április 06. 06:04
Úgy látszik, a béke menet" nem jött át neked. " Valaki pofázik, valaki cselekszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!