„Vegyen két vászontáskát!”

2022. október 27. 18:07

„Tessék, egy ezrest visszaadok.”

2022. október 27. 18:07
null
Hont András
Hont András
Facebook

„- Való igaz, a Katának sok károsultja van, szoktam látni az ablakból, a TikTok, vagy hogy mondta, viszont nem tudom mi. Azt tudom, hogyha befizetem a rezsit, 17 ezer forintom marad. Mit csináljak én ennyi pénzből?

- Vegyen két vászontáskát! Tessék, egy ezrest visszaadok.”

Kapcsolódó:

Forradalmas szatyor 8 ezerért
Nem gondoltam volna, hogy az élősködésnek van olyan szintje, amit ez a ripacs képes végrehajtani.
Bővebben...

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2022. október 28. 13:10
"Vegyen két vászontáskát!" azt a durva életbe! noár Magyarország legnagyobb problémája a beépített ügynök szerint. baszki andris, a lényeglátásoddal kisebb problémák adódnak. ja, hogy terelni kell a 30%-os élelmiszer inflációról. persze úgy könnyű, ha ott vagy a genya fizetési listán. kurvára kilóg a lóláb ügynökecske.
Jason Bourne
2022. október 28. 07:21
"a Katának sok károsultja van" Az átalányadózás sem annyira rossz, kicsit körülményesebb. Persze aki rejtett foglalkoztatásban KATÁ-zott annak el tudom képzelni, hogy fájdalmas dolog, hogy nincs többe, de hát nem is arra találták ki.
artojan
2022. október 27. 20:46
No Áron , holnap nem kell már a birkákra vigyázni !....írták a felmondó levélben. Hazafelé ,mivel nem volt nála wc papír ,eltépte a levelet ,a maradék papíron annyi maradt No ÁR................................
nemecsekerno_007
2022. október 27. 20:37
Megélhetési forradalmár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!