A háború hatásai legsúlyosabban nálunk jelentkeznek a földrajzi közelség okán

2022. szeptember 22. 22:18

Közép-Európa szempontjából minden olyan intézkedés káros és veszélyes, amely a háború meghosszabbításához vagy eszkalációjához vezet.

2022. szeptember 22. 22:18
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Mi, közép-európai külügyminiszterek minden egyes ENSZ Közgyűlés alatt összejövünk egy megbeszélésre. Most ennek különös jelentősége van, ugyanis el kell tudni magyarázni a világnak, hogy a háború hatásai legsúlyosabban nálunk jelentkeznek a földrajzi közelség okán.

Közép-Európa szempontjából ezért minden olyan intézkedés káros és veszélyes, amely a háború meghosszabbításához vagy eszkalációjához vezet.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
utolsó kisgazda
2022. szeptember 25. 06:15
Drága magyar tarka Marhák! Az oroszok bizony megbuktak a gázukkal, mert Európa tározóit feltöltötték. Magyarország gáz tározói csaknem tele vannak. Ha Putyin elzáratja a gázcsöveket, akkor magát rúgja valagon. Az EU gázproblémája megszűnt, az oroszoké viszont gazdasági katasztrófát okoz. Nekik. Az igazi kérdés, ki játszadozik ezzel a problémával? Megmondom. A magyar kormány az egyszemélyes Orbán Viktor a felcsúti kiscigány. A maffiózó! Bizony kedves Tahóim! Tudja valaki, hogy mennyiért vesszük a gázt? Nem, mert titok! Orbán úgy kúr át Titeket, hogy nem is sejtitek. Orbán a legnagyobb gazfickó Európában. Ti isszátok szavait, hazugságait. Ostoba népség.
Hill
2022. szeptember 23. 21:53
Ha egyre több minden bezár... És tényleg. Akkor milyen érdekek vannak.. Vendéglők, uszodák, színházak... Munkahelyek. Azok az emberek mi a faszbol fizessék ki a számlákat, akiknek nincs munkalehetőségük? Az élethez való szükséges dolgokról nem is beszélve. Megint mindenki menjen futárnak? Közben meg azt nyomatják, hogy itt minden meseszép. Meddig??? Félreértés ne essék, kurvára nem vagyok kíváncsi a liberális, nyomikra.
Lajoss
2022. szeptember 23. 17:15
Amit műveltek az hazaárulás,56 szembeköpése! Szemét banda!
Takagi
2022. szeptember 23. 14:44
Tanulatlan bunkó prolik ezt nem értik. Csak böffögnek és rákot kapnak a gyűlölettől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!