Így segítette megint Ujhelyi, Cseh Katalin és Gyöngyösi a Fideszt

2022. szeptember 15. 09:07

Játék határok nélkül: Strasbourgban nyílt ki az ellenzéki közhelyszótár.

2022. szeptember 15. 09:07
null
Ódor János László
Kontra

„Játék határok nélkül: ma Strasbourgban nyílt ki az ellenzéki közhelyszótár. A hazai baloldal nagyon szeretné megkapni a pénzeket, az európai szocialista-zöld-liberális politikusok pedig csak simán felmondták a bullshitgenerátort. Az óvodai nemváltoztatás továbbra is a kedvenc hivatkozási alap.

Szuper ötletem támadt, de később megbántam: nézzük meg élőben, hogyan vitatja meg az Európa Parlament strasbourgi vitanapján a magyar demokrácia helyzetét, azaz a Tavares- és Sargentini-színjátékok utáni legfrissebb Delbos-Corfield-jelentést. Azaz ez már az ítélet.

Pontosabb címén Az Unió alapját képező értékek Magyarország általi súlyos megsértésének egyértelmű kockázata, amit a brit születésű, de jelenleg francia színekben versenyző Gwendoline Delbos-Corfield képviselőnő nyújtott be.

Nagy meglepetések most sem értek: ugyanazok a szólamok mentek oda-vissza, mint amit már a korábbi alkalmakkor megszokhattunk. Csak a főbb gondolatok az ellenoldalról kezdésnek, neveket inkább direkt nem hozok.

Nem támogatjuk eléggé Ukrajnát és üzletelünk az agresszorral (itt elő kell vennünk, hogy vajon a németek-hollandok hány dolláros forgalmat bonyolítanak az agresszorral... lásd a lent hivatkozott cikket – a szerk.), valamint korlátozzuk az abortuszjogokat (!). Aggódnak, hogy a magyar polgárok nem kapják meg a pénzt, Magyarország nem demokrácia, nem jogállam; korrupció van, kleptokrácia, az Orbán-család és a barátok zsebébe vándorolnak a pénzek. Orbán rasszista, Európa Putyinja. Na meg a törvény, amely az iskolákban a szexuális felvilágosítást tiltja!”

Nyitókép: MTI/EPA pool/Ronald Wittek

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pozitív
2022. szeptember 15. 18:16
HUXIT!!!!! LEGYEN MÁR VALAMI ERRŐL!!!!
SZK59
2022. szeptember 15. 16:48
Kilépni az euból, és akkor az ellenzéki felbujtók húzhatnak haza Brüsszelből. Düh rohamot kapnának, ha oda lenne a dicsőséges HAZAÁRULÁSUK! Ja, és irány a gulág, vagy a delfin. A hazaárulók nem érdemelnek kegyelmet.
machet
2022. szeptember 15. 15:56
Ugye az világos hogy az ún civil szféra kiknek a kezében van?Ha odahagysz nekik mindent ugyanazt a degenerált társadalmat fogják felépíteni amit nyugaton teremtettek.Ezért is erőltetik onnan ezt a lehetőséget.Nagyon ki van találva az egész.Az a szabályrendszer amit ők hiányolnak itt az csak nekik dolgozik. Nem lesz egyszerű a jövő.
csulak
2022. szeptember 15. 13:12
a hazaarulo ellenzekieket az utcan kell megalazni !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!