Az orosz turista biztonsági kockázat, de az integrálódni képtelen migráns nem?

2022. szeptember 02. 20:19

De úgy tűnik újonnan már oda is eljutottak az egyes európai országok vezetői, hogy az orosz turisták se akarják az unióban elkölteni a pénzüket.

2022. szeptember 02. 20:19
null
Biró András
Origo.hu/888

„Miközben a nyugati országokban kialakult párhuzamos társadalmakban eleve burjánzik az iszlám radikalizmus és dzsihádizmus, 2015 óta nemcsak az integrálódni képtelen többed-generációs – tehát már Európában született és szocializálódott – bevándorlók jelentenek biztonsági kihívást, hanem a 2015-ben érkezett migránsok is és bizony sok esetben a menekültek is (a teljesség igénye nélkül többek között Amszterdamban, Stockholmban, Turkuban, Würzburgban, és Londonban is volt erre példa). Sadiq Khan, London polgármesterének elhíresült 2017-es megnyilvánulása, amely szerint »a terror a nagyvárosi élet része« bármennyire is szörnyen hangzik, egyre nehezebb tagadni, hogy a »sokszínűség« és a terror kéz a kézben járnak.

Az uniós bürokraták szerint viszont úgy tűnik, hogy az európai társadalmak kohézióját felszakító idegen kultúrájú – és sokszor illegálisan érkező – tömegeknél is nagyobb az a biztonsági fenyegetés, amelyet a családjukkal érkező, adott esetben még Putyin-szimpatizáns orosz turisták jelentenek. Arról már nem is érdemes szót ejteni, hogy amíg az orosz átlagember – miután jól kiköltekezte magát – hazatér európai nyaralása után, addig az integrálódni képtelen, és ezáltal sokszor terrorfenyegettséget jelentő migránsokkal a nyugati állampolgárok tartósan kénytelenek együtt élni.

A »diktatórikus« orosz olajra és gázra egy soha nem látott energiaválság árán nincs szüksége Európának (aminek pótlására sokkal »demokratikusabb« iraki és szaúdi olaj, valamint az azeri, török, és katari gáz fog érkezni a jövőben), de úgy tűnik újonnan már oda is eljutottak az egyes európai országok vezetői, hogy az orosz turisták se akarják az unióban elkölteni a pénzüket.”

Nyitókép: Phill Magakoe / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. szeptember 04. 12:35
Az oroszoknak belföldi turizmus..szeretgessék a véreskezű kágébést..
Aerion
2022. szeptember 04. 11:34
Pontosan, mert az integrálódni képtelen migráns terrorizálja és gyilkolja a helyi lakosságot, az orosz turista meg semmi ilyet nem tesz, viszont hozzájárul az adott ország GDP-jéhez. Vagyis az orosz turista - szemben a hasznos migrivel - globalonáci emberiségellenes felfogás alapján kifejezetten káros.
Akitlosz
2022. szeptember 03. 16:40
"Az orosz turista biztonsági kockázat, de az integrálódni képtelen migráns nem?" Ez így van, azok szemében, akik a Nyugat politikáját irányítják a háttérből. Ők nem hülyék. Annál sokkal rosszabbak és sokkal veszélyesebbek. Nem azt kell nézni, hogy mit mondanak a politikusok, hanem azt, hogy a politikájuk, előre tudhatóan, borítékolhatóan, biztosan mire vezet. Na éppen az a valódi cél. Ezért kellenek a égerek és a muzulmánok és ezért nem az oroszok és más fehér emberek sem. Dél-Afrikában és máshol a környéken ölik a fehéreket, aki gazdag ő már rég elmenekült onnan. Az ottani szegény fehérekre pedig a kihalás vár. Nyugaton a politikát, médiát nem érdekeli a sorsuk, hiszen csak fehér emberek. A hírekbe sohasem kerülnek be. Az a tragédia a médiának, ha egy drogos, agresszív néger bűnöző elhalálozik rendőri intézkedés közben. Ha a jelenlegi politikai irányvonal fennmarad, nem változik meg drasztikusan, akkor a fehér ember ki fog halni a Földről. 200-250 év és annyi. Utódai, leszármazottai persze lesznek, csak ők már nem lesznek fehér emberek.
csulak
2022. szeptember 03. 15:14
az EU-t idiotak es degeneraltak vezetik, normalitasnak nyoma sincs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!