A Kutyapárt elnöke szerint béna, hogy Hajnal úgy tett, mintha lenne diplomája

2022. március 24. 11:13

Az MKKP elnöke emellett kifejtette, hogy nem pont Hajnal kerületi teljesítménye miatt szeretné azt, hogy az ellenzékiek nyerjenek.

2022. március 24. 11:13
null

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke interjút adott a 24.hu-nak. Az interjúban megemlítette: Hajnal Miklós kérdezgette arról, hogy visszalép-e, 

de nem volt lófej az ágyamban”.

Hozzátette, nem pont „Miki kerületi teljesítménye miatt” szeretné azt, hogy az ellenzékiek nyerjenek.

A diplomaügyről

„Ez béna volt” – jelentette ki Kovács Gergely arról, hogy Hajnal Miklós úgy tett, mintha lett volna diplomája. „Felőlem ettől még elindulhat, de megértem azokat a szavazókat, akiket ez zavart” – tette hozzá. A kampány kapcsán elmondta, hogy

jó lenne mondani olyan dolgokat, amiket Miki elért, de nem nagyon tudok ilyeneket”.

Bangónéval ellentétben Hajnalnak esze ágában sincs lemondani diplomabotránya miatt

A 24.hu-nak adott interjújában Hajnal kérdésre válaszolva arra is kitért, fel sem merült benne a lemondás gondolata. Mint fogalmazott:

Előzmények

Emlékezetes, Bangóné Borbély Ildikó ügyéhez hasonlóan Hajnal Miklós is diploma nélkül nevezte magát közgazdásznak. És bár alighogy megírtuk, hogy hallgat a baloldal, majd gyorsan kizárták a diplomabotrányba keveredő Bangónét az MSZP-ből, a Momentum azóta sem mondja meg, Bangóné sorsára küldi-e Hajnalt.

Sőt, Hajnal Miklós utóbb azt nyilatkozta, kvázi magyarázatként befejezetlen tanulmányaira, hogy „mondhatnám, hogy fontosabb volt nekem Magyarország jövője a saját tanulmányaimnál”. Hajnal diplomaügyéről bővebben ide kattintva olvashat.

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya és Hajnal Miklós ügye ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Karácsony Gergelyről 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2022. március 24. 16:05
Na még csak az kellene, hogy a kétfarkúak bejussanak a Parlamentbe, van elég cirkusz ott nélkülük is!
retsag
2022. március 24. 14:56
Szellemes. Ja, nem. Ceterum censeo: KÉRJÜK VISSZA AZ IKSZELÉSI LEHETŐSÉGET!!!
péterx
2022. március 24. 14:24
Amikor a Kutyapárt elkezd komolykodni, az végképp nem vicces...
Zajzon
2022. március 24. 14:12
Ők csak most jutottak el ide, én meg már 2 éve ezt mondom! :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!