Most egy próféta kellett volna ellenzéki köztársaságielnök-jelöltnek!

2022. február 15. 10:50

Kezd eszembe jutni, amit eddig talán elnéztem a Jobbiknak, azt, hogy honnan is jöttek.

2022. február 15. 10:50
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Nem tudok mondani egyetlen Iványihoz fogható személyt sem, aki ilyen régóta, tényleg gigászi elszántsággal, az évek küzdelmének összes megtörtségét hordozva a testében és a lelkében még mindig kiáll azért, amiben hisz. Még mindig odaáll az elesettek és a bajbajutottak mellé. Ezért napról napra vívja azt a harcot, hogy ki tudja-e fizetni a neki segítő emberek bérét, hogy fenn tudja-e még tartani azokat az intézményeket, amelyek a szegényeken segítenek. És közben végig kell néznie azt is, hogy az összes többi egyház, ami eladta a saját Mesterét harminc ezüstét. Néhányukba annyi pénzt öntött már a kormány, hogy még elkölteni is képtelenek. Iványi is tudja ezt, látja, de mégis hű marad az elveihez. Ő nem lesz árulóvá.

Hát ennek a hősies ellenállásnak a példája Iványi Gábor. És rá lett volna szükségük most az ellenzéki szavazóknak, mert ez a harc, ami következik, csak akkor lehet sikeres, ha őrizni tudják a reményt. A reményt, hogy a dolgok változhatnak, ha kitartunk. Ha nem adjuk fel, amiben hiszünk és ha nem alkudunk meg a gonosszal!

Szomorú vagyok, hogy ezt a Jobbik elvette a szavazóktól. És nem is értem, hogy miért. Viszont kezd eszembe jutni, amit eddig talán elnéztem a Jobbiknak, azt, hogy honnan is jöttek. Nem biztos, hogy jó stratégia volt részükről erre emlékeztetni a szavazókat, különösen egy ekkora bukás után, amit az előválasztás hozott a számukra. Én mindenesetre ezt biztosan nem fogom elfelejteni nekik.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi1962
2022. február 16. 11:38
keressetek egy olyat mint biden atom energia felelőse brüsszelnek és az ellenzéknek nyerő lesz és hozza a támogatást
olvass
2022. február 15. 22:40
Csak azért szoríts Rituka, hogy nehogy az öreg Iványi - gyanús körülmények között - elhalálozzon néhány héten belül, mint Homonnay a randevútok után. Onnantól senki nem akarná, hogy támogasd, azt meg végképp nem, hogy találkozzon veled. Elterjedne, hogy valami mérget lehelsz ki. Vagy, hogy a Zorbánnak vagy a zügynöke.
Burmin
2022. február 15. 19:36
Rita cica a Homi ügyben kihallgatott é már a rendőrség ?
kerekes
2022. február 15. 18:57
MOSLÉK!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!