Szakadjon a szar az ő nyakukba

2022. február 20. 07:23

Nem lenne az olyan nagy baj, ha a Fidesz nyerne, majd kénytelen lenne megenni a saját főztjét.

2022. február 20. 07:23
null
Diétás Magyar Múzsa
Diétás Magyar Múzsa
Facebook

„Szakadjon a szar az ő nyakukba.

Ez már többször, így ma is felmerült a kommentekben valamilyen formában. A lényege az, hogy valahogy csináljuk végig a választásokat, de igazából nem lenne az olyan nagy baj, ha a Fidesz egy egyszerű többséggel nyerne, majd kénytelen lenne megenni a saját főztjét. Vagyis sokan azt gondolják, hogy az egyébként tényleg fenntarthatatlan NER most már olyan szinten élte fel a felélhető erőforrásait, hogy a lábon kihordott államcsőd megbotlik, elzárják az uniós pénzcsapokat, elszáll az infláció, felmegy a csirkefarhát ára. A következő ciklusban ezek hatása pedig mindenképp az összeomláshoz vezet. Dühös tömeg gyűlik össze a Kossuth téren és elhajtja a zsarnokot, lehet kezdeni tiszta lappal, beköszönt a kánaán (kisvártatva).

Ez nem egy lehetetlen jövőkép, csak éppen az irracionalitások halmazába esik, mint minden hasonló esemény. Példaként a 2006-os történésekig kell csak visszamenni, ahol a kormányváltó hangulat, némi polgári körös előkészületek és foci ultrás tettrekészség közepette elhangzott egy közepesnél nem jelentősebb beszéd, amit kiszivárogtattak.

Fröccsent a szar, fellángolt a népharag. Az eseményeket még a tévé maci se élte túl, a balhéban többen maradandó sérüléseket szenvedtek el, jó páran belebuktak, Gyurcsány a háttérbe vonult (egyébként a mai napig jól van, a lába is leér a földig), de az MSZP azért végig csinálta a ciklust. A 2010-es választásokon a Fidesz tarolt, de az MSZP a legnagyobb ellenzéki pártként 59 mandátumot szerzett. ...és hát azóta is a kánaán közepén csücsülünk.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2022. február 21. 21:26
Egyetértünk, semmi baj nem lenne abból, ha a Fidesz nyerne. 12 éve jósoljátok koma, hogy hamarosan minden összeomlik, mert fenntarthatatlan, amit Orbánék csinálnak. Hát omoljon össze minden nap a következő négy évben is. Kicsi hülyém, te valóban nem vetted észre, hogy Orbán folyamatosan alkalmazkodik az újabb és újabb kihívásokhoz? Akkor pukkadozzál és álmodozzál csak tovább.
nempolitizálok
2022. február 20. 19:36
2010 nyarán hetente olvastam az indexben a magafajtától, hogy Orbánék ebbe vagy abba belebuknak. Orbánék lapátolták fel 2010-ben a szarotokat te idióta, amit otthagytatok nekünk a bukásotok után.
Bandi0723
2022. február 20. 18:57
ÁLMODIK A NYOMOR!!! 12 éve ezt hallgatjuk "fenntarthatatlan, beleroppan, megbukik, tolvaj, hazaellens, fasiszta, kutya, pincsi, stb, stb........", meg a bánatos hótkóros .ököm! Mennyi és milyen megnyilatkozások voltak, vannak a baloldalon? Erre mondják, " Más szemében a szállkát, sajátjában a gerendát sem veszi észre!" Megint egy mantra, amit semilyen adat nem támaszt alá! Vagy igen? Cáfoljanak meg! Ennyi.
njohn
2022. február 20. 14:04
Semmi nem gátolja meg benne az ellenzéket ! Szavazzon tőlük mindenki egységesen a Fideszre, és máris egy gonddal kevesebb !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!