Kérdéscsokor Márki-Zay Péternek

2022. január 25. 12:27

Tényleg így épül a szeretet országa?

2022. január 25. 12:27
null
Volner János
Facebook

„1. Saját magadat »konzervatív« és »jobboldali« politikusnak vallod. Miféle jobboldaliság és konzervativizmus az, mely alapján nyíltan kommunista utódpártokkal és szélső-liberálisokkal kívánsz együtt kormányozni? Mindezt úgy, hogy neked még saját frakciód sem lesz, és egy esetleges összefogás-győzelem esetén a kormány legtöbb tagját és képviselőjét a kommunista utódpárt DK adná? Tényleg az a jobboldaliság, hogy a nyakadon kapaszkodnak vissza a kommunisták?

2. Mit vársz tőlünk, jobboldali és nemzeti emberektől? Mi maradtunk azok, akik mindig is voltunk. A mi politikai karrierünk azzal a motivációval indult, hogy el szeretnénk takarítani végre a DK, az MSZP, az SZDSZ és Momentum-féle pártokat, valamint a Gyurcsány-féle politikusokat a magyar közéletből.

Komolyan azt várod, hogy mi, akiknek az egész élete a kommunista utódpártok és velük szövetséges szélsőliberálisok elleni küzdelem jegyében telt, most majd egy csettintésedre rehabilitáljuk és visszasegítjük a hatalomba őket? Komolyan mi volnánk az árulók?

3. Te tényleg megbízol a szövetségeseidben? Tényleg azt hiszed, hogy Gyurcsány majd bármilyen megegyezést betart, és nem nyom el adott helyzetben, mint a csikket, ha a hatalmi érdeke úgy kívánja? Te tényleg megbízol egy olyan pártban, mint a kommunistává züllött Jobbik? Milyen emberek azok, akik Gyurcsányt négy-öt éve még börtönben, pártját pedig a történelem süllyesztőjében akarták látni, most pedig a legnagyobb szövetségesek? Szerinted, akik ilyet megcsinálnak, azok máskor és másban nem fognak hazudni?

4. Őszintén, Péter, Te utánanéztél, hogy a szövetségeseid mit képviselnek? Komolyan gondolod, hogy amit a DK és a Momentum képvisel, az megoldás a magyarság sorskérdéseire? Európai Egyesült Államok, multikulturalizmus, LMBTQ-propaganda, újbolsevik szellemi terror, a magyar szuverenitás lábbal tiprása? Ezek mentén ígérsz rendszerváltást? Ez lenne a nagy, rendszerváltó újdonság, hogy az MSZP-SZDSZ-szövetséget aktualizálod? Péter, Neked ez tetszik, Te ezzel tényleg azonosulsz?

5. És végül: Tényleg így épül a szeretet országa? Szerinted helyénvaló az a szellemi terror, amit a jelenlegi egyesült ellenzék űz? Normális dolog, hogy azokat a nemzeti gondolkozású embereket, akik a jelenlegi kormánnyal nem elégedettek, de nem hajlandóak a Dk-Momentum pólusra sem szavazni, folyamatosan Fidesz-bérencezik és megalázzák, úgy téve, mintha a kormányon kívüli jobboldaliság automatikusan egyet kellene jelentsen a DK és Momentum politika helyeslésével? Nem gondolod, hogy így még azt is a Fidesz kényszer-szavazóivá teszitek, akinek magától ez eszébe sem jutott volna?”

Nyitókép: Volner János Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. január 26. 07:53
Volnernek nagyon igaza van. Itt az ideje annak,hogy azok akik még mindig Márki-Zayt támogatják, elgondolkozzanak. Ez az ember a nagy bankok gyarmatává tenné Magyarországot,azért küldték ide.
Aerion
2022. január 25. 17:18
Persze, hogy így épül, János. És még ígyebbül! Az igazi Szeretet Magyarországon kedves János, téged tarkón fognak lőni. Engem is tarkón fognak lőni. És még sokakat. A szeretet, a demokrácia és jogállam nevében. És mindenki boldogan táncol majd egy (sokkal, de sokkal) jobb világ felhőtlen örömében minörökké, Ámen. : )
Asztis
2022. január 25. 14:24
Maki agya kevés, hogy ezeket a kérdéseket megértse
Kristály
2022. január 25. 13:45
A Márky ló fitty nem Gyurcsány szolgája hanem az amerikai háttérhatalomé Ő csak a futószönyeg . Gyurcsány is másfél évig csak úgy csinált mintha vezette volna az országot és azok vezetnék az országot akik 2002-2006 tették, 2006 után az IMF vezetett . Ezt várják Makytól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!