Semmilyen elit sem vagytok ti

2021. november 23. 21:49

Vannak dolgok, amelyek megnyugvással töltenek el. Ilyen ennek a szerencsétlen Schillingnek, meg bolond nejének folyamatos vergődése.

2021. november 23. 21:49
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Vannak dolgok, amelyek megnyugvással töltenek el. Nem mindig gondolsz rájuk, de mikor igen, úgy melengetik a szívedet és még ha közöd sincs hozzá, már-már megveregetnéd a saját vállad, hogy ez milyen remek.

Ez már önmagában kellemes, de hogy mindezt külföldről teszik, teljes reménytelenségben, valójában senki által nem érdekelve, na, az már igazán cool.

Már csak azért is, mert ez a csodálatos rendezőzseni meg a színpadon slagfogdosással közepesen ismertté váló, különösen és felkavaróan taszító neje az igazi példái annak, milyen, ha az Elit kinevezi megkérdőjelezhetetlen tehetségeit.

Annyi ilyen van. Tudjátok, akik csinálták 375 nézőt érdeklő filmeket.

Semmilyen elit sem vagytok ti és a legjobb helyen tartózkodtok – távol innen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. november 24. 15:42
Ez nem csak silingékre igaz. Általában teli van már a hócipőm azzal, hogy a bolsevista bűnözőket "elit" néven, meg "értelmiség" néven emlegesse bárki. Márpedig sajnos ez teljesen általános. A "baloldali" "elit" támogatja az illegális migrációt - mondják a közhíradóban... Egyrészt miért kell a -sajnos már-már szalonképessé hazudott- "baloldal" néven emlegetni a virtigli bolsevistákat? Másrészt pedig ahogyan mondtam, az "elit" ugyan már hogyan lenne bármilyen értelemben is vonatkoztatható a bolsevistákra? Az agyam eldobom...
brazovity
2021. november 24. 14:57
Élet a Lipót zárta után, balosok szabadon.
Aerion
2021. november 24. 12:48
Förtelem alakok. Meg lehet róluk mintázni mindazt, aminek köze nincs az emberhez.
mucsay
2021. november 24. 09:58
bűzlenek azok a szalonok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!