Jakab Péter elért politikai pályafutása csúcsára azzal, hogy gratulált Gyurcsánynénak, amiért legyőzte őt

2021. október 01. 11:41

Jakab Péternek most kéne hátralépni, és valami kamu csalásra hivatkozva kimenekülnie az Összefogásból, amíg még nem késő.

2021. október 01. 11:41
null
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„A jobbikosok legsötétebb napjai jönnek, amikor vigyorgó DK-s nyuggerek tömegében köldökig lehajtott fejjel mennek el majd az előválasztás második fordulójára, hogy leszavazzanak Gyurcsánynéra, vagy alternatívaként Gyurcsány egykori tanácsadójára. Ide vezetett, hogy Gyurcsány Ferenc táncba vitte a pironkodva engedékeny Jakab Pétert, hogy aztán kipörgesse az egész pártjával együtt. Jakab a jobbikos szavazókat viszont már belevitte az előválasztás sűrűjébe, és ezt nem egykönnyen fogják megbocsátani, viszont nem kell izgulni, már megtaláltuk az utódját is.

Vannak ebben az előválasztásban furcsa dolgok. Például, hogy a Kálmán Olga kikapott attól a Tordai Bencétől, akit a teremtő először szamárnak tervezett, de az utolsó pillanatban meggondolta magát, hogy legyen inkább helyette Karácsony Gergely táskahordozója. Aztán, furcsa volt, hogy Ungár Pétert képes volt megverni Czeglédy Csaba, köztörvényes bűnöző, és ehhez Ungár Péter még gratulált is, de ami a legfurcsább volt mégis, ahogy Jakab Péter gratulált a Gyurcsánynénak azért, amiért legyőzte őt. Igen, Jakab Péter, a cicanadrágba bújtatott egykori radikális Jobbik örökre megválasztott elnöke ezt tette, miután az elő-előválasztáson csúfosan lemaradt, pedig toplistás helyre sorolta korábban a Závecz Research.

Jakab Péter gratulált, majd azt nyilatkozta, sokat kell még dolgoznia a kormányváltásért. Pedig Jakab Péternek most kéne hátralépni, és valami kamu csalásra hivatkozva kimenekülnie az Összefogásból, amíg még nem késő. Még több munkával, legalábbis amihez ő ért, vagy ahogy ő csinálja, nem terem több politikai babér sem neki, sem a pártjának. Nem lesz már népszerűbb, akárhány mázsa krumplit is cipel be a parlamentbe, vagy még több képet készít, ahogy reggelente párizsihéjjal tisztogatja a fogai közét, sőt, attól sem, ha talpnyalogatás helyett az egész gyurcsányi lábfejet megpróbálja bekapni. Ráadásul Jakab Péter a kocsmai stílust is a politikai végletekig feszítette már, amikor Orbán Viktor megerőszakolásáról álmodozott a Tisztelt Házban. Már nem mélyítene a suttyóságán, ha az évszázados stukkók élein pattintaná fel a sört, majd igaza hangsúlyozásaként egy öblös kurvaanyád kíséretében vágná a pulpitus felé a kőbambis üveget. Jakab Péter kimaxolta magát, politikai értelemben elért, ahová elérhetett, amit ne nevezzünk csúcsnak, hiszen pályafutása eszerint arról szólt, hogy Gyurcsány Ferenc útmutatásai szerint kicsinálja a saját pártját. A vezetőképünkön is az látszik, mintha Jakab őrangyala még a villamoson is azt szuggerálta, hogy a komcsikhoz törleszkedésből csúnya bukta lesz, ahogy ezt Jakab Péteren kívül mindenki tudta előre.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. október 01. 23:56
"Jakab Péter elért politikai pályafutása csúcsára azzal, hogy gratulált Gyurcsánynénak, amiért legyőzte őt" Csak elmentek g-től az n-ig. Pár extra lépésben a semmiből a semmibe. Gyurcsány a genezise és nemezise ennek a rakat szarnak. Az eredet törvény szerint pusztán csak megtértek a forráshoz. libernyákoknak: (mert ők mindig úgy kiválasztottak, hogy semmit sem tudnak) genezis (főnév) 1. származás, eredet, keletkezés 2. nemzés, nemződés 3. fejlődés, folyamat, történet, lefolyása valaminek nemezis (főnév) 1. Büntető igazság, megtorló, lesújtó végzet; a sors keze. Utolérte a nemezis. Nem kerülheti el a nemezist. Egyik bűnből a másikba sodródik, míg végre eléri a nemesis. (Gyulai Pál) A nemesis világa fölött .. épül .. egy szebb világ. (Péterfy Jenő) 2. (ritka) Bűnhődés. Bánk nemesise a kielégített bosszú sivár érzelme és kínos önvádja. (Gyulai Pál)
DonCiccio
2021. október 01. 20:20
Ez nem csúcs. Ez a legalja.
Bellmondo
2021. október 01. 16:00
Annyiban reális a kérdésfelvetés, hogy a Jobbik szavazóinak listán ki kell még találni megfelelő figurákat. Helyi jelöltjeik lesznek vidéken, megtalálják a szavazók az emberüket.
Wolfk
2021. október 01. 13:23
Értem én, hogy utalgatás, meg néphülyítés, de azért a nevét jegyezze már meg a kedves cikk író, DOBREV KLÁRA. Legalább egyszer említette volna így. Undormány
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!