Hogy is van ez, Mutti?

2021. augusztus 23. 08:58

Hat éve ennek; hat esztendeje okád ránk, népünkre és országunkra a tüzet és kénkövet a liberális-baloldali mainstream.

2021. augusztus 23. 08:58
Udvardy Zoltán
hirado.hu

„Csodával határos módon a sokkoló helyzetet hihetetlen gyorsasággal, szinte napok alatt képes volt kezelni az akkori kormányzat a gyanús sokaság Nyugat felé történő kiengedésével s a déli határok gyors, hatékony lezárásával.

Hat éve ennek; hat esztendeje okád ránk, népünkre és országunkra a tüzet és kénkövet a liberális-baloldali mainstream.

Ilyeneket, hogy »a magyarok a legelutasítóbbak a bevándorlókkal szemben az egész kontinensen. Noha ebben eddig még nem sok meglepetés van, az ördög ezúttal is a részletekben rejlik. Miközben a magyarok fele gondolja, hogy nincs az az érv, ami alapján szívesen látna az országban egy bevándorlót, a következő legelutasítóbb európai országban, Észtországban a megkérdezetteknek még a 30 százaléka sem ennyire ellenséges«. Ezt a blődséget, a manipuláció és a hungarofóbia e kitűnő egyvelegét a Messing Vera és Ságvári Bence szociológusoknak sikerült összegyúrniuk a Friedrich Ebert Stiftung (FES) német politikai társadalomkutató alapítvány megrendelésére készített tanulmányukban. (...)

A magyarok, akik százezer lengyel menekülését tették lehetővé, saját fizikai létüket és országuk biztonságát gondolkodás nélkül kockára téve, 1939 őszén-telén, azután, hogy Hitler hadait követően Sztálin is megtámadta a két rablóhatalom között már eleve felosztott Lengyelországot. A magyarok, akik – a világon egyedülálló módon – egy egész falut építettek fel a semmiből a görög menekülteknek. Amire persze mondhatjuk, s így is volt, hogy ez a kommunista diktatúra parancsára történt – csakhogy azóta több modell-, módszer- és rendszerváltás is történt, ám az itt élő, nagyobb lélekszámú, a miénktől erősen eltérő kultúrájú görög közösség az eltelt jóval több mint fél évszázad alatt soha nem találkozott az elutasítás, a xenofóbia legkisebb jelével sem – úgy, hogy a baloldaliságukról híres görög migránsok előszeretettel álltak be börtönőrnek 1956 után. A magyaroknak volt elég bajuk, nem foglalkoztak ezzel. Így aztán nyugodtan, háborítatlanul éldegélhetnek a görög menekültek a mai napig az »idegengyűlölő« magyarok hazájában, annak kellős közepén. Ezek a magyarok, a tanulatlan/manipulált ember szerint: idegengyűlölők.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Solnes
2021. augusztus 24. 09:10
Hat éve ennek; hat esztendeje okád ránk, népünkre és országunkra a tüzet és kénkövet a liberális-baloldali mainstream. Ezek mindig ilyenek !! Hitvány férgek !!
Mátyás01
2021. augusztus 23. 14:15
Annak idején befogadtunk egy csomó németet, szlávot, románt, cigányt és zsidót is. Talán a németeket kivéve a töbiektől sok jót nem kaptunk, bár még lehet továbbdarabolni az országot, csak lassan elfogy.
NoSS
2021. augusztus 23. 14:07
Az ördög valóban a részletekben rejlik. Amiről mesélsz, akkor történt, amikor még perverz gondolat se voltál! És ha azt mondom zolika, hogy hülye vagy, azzal érvelni, hogy nagyapám se volt az...........
annamanna
2021. augusztus 23. 13:33
De France kommenttárs jóvoltából találtam egy egészen különös, és sajnos nagyon ritka kivételt. Egy olyan - ruandai származású - francia előadót, aki olyannyira "átvedlett", hogy némely tekintetben majdhogynem franciább a franciáknál. Az alábbi klipben az (aktuális nyavalya) genderfluiditás kerül elő, de valami hihetetlen franciás eleganciával tálalva: https://www.youtube.com/watch?v=CAMWdvo71ls A lehető legkevésbé sem látom rajta azt, hogy ő valami idegen vagy valami más volna. A francián kívül nincs más, attól eltérő kulturális identitása, tehát ő maximálisan asszimilálódott. Ez sajnos nagyon ritka, ráadásul az illető kellően tehetséges is ahhoz, hogy figyelemreméltó kivétel legyen. Ezt a fajta asszimilációt azonban csak egyedileg lehet elérni, és akkor is valószínűleg szinte csecsemőkortól kell benne élni az adott kulturális közegben ahhoz, hogy máshová már ne húzzon az illető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!