A tegnapi posztomat eltávolítottam, mert olyan habzó gyűlöletcunamit indított, amit nem tudtam kezelni

2021. július 02. 14:58

Azért az Indexet idézem, mert arra nehéz ráfogni, hogy ellenzéki portál.

2021. július 02. 14:58
Péterfy-Novák Éva
Péterfy-Novák Éva
Facebook

„A tegnapi posztomat eltávolítottam, mert olyan habzó gyűlöletcunamit indított, amit nem tudtam kezelni, de egy idő után már olvasni sem. Jöttek a fenyegetések kommentben, jöttek a fenyegetések privátban. (Persze ma reggelre már világos volt, hogy miért, hiszen az egyik propagandalap megint a posztomat idézte, pedig szép zsíros támogatásokból él, és nem lenne kötelező, hogy folyton másokat szemlézzen, mégis megteszi időnként, de végülis az ingyen mondatok a legjobb mondatok, ez tény, annyival több marad a zsebükben az adóforintjaikból, minél kevesebbet kell kifizetni honoráriumként.)

Szóval, hogy a meleg orvosokat nem is a homofóbok verték meg, és én kirekesztő vagyok, amiért azt írtam, hogy ne bántsák azokat, akik mások, mert »a magyar embereknek« amúgy meg joguk van, hogy elegük legyen a mindent elöntő genderből (esküszöm ezt írták), meg a meleglobbiból (ezt másképpen írták, gondold hozzá).

Én még ma sem találtam sehol rendőrségi jelentést arról, hogy milyen nemzetiségű emberek verték meg a két orvost. Idézem itt erről most az Indexet:

»Egy szóváltás nyomán vasárnap reggel két fiatal férfi megtámadott és megvert két másikat Pécs belvárosában. Többször megütötték és megrúgták őket, az egyik sértettet olyan mértékben bántalmazták, hogy elájult« – nyilatkozott az RTL Klub Híradójának Szántó Valentin, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az RTL Klub információi szerint a két férfi orvosként dolgozik, és mindketten a saját nemükhöz vonzódnak.

Erről a sajtóreferens azt mondta a Híradónak, hogy a sértettek szexuális beállítottsága nem közérdekű adat, de kollégái minden körülményt vizsgálnak. Néhány órával korábban pedig elkapták azt az apát és fiát, akik még múlt szerdán a budapesti Franciaország–Portugália Eb-meccsen köptek le és ütöttek meg két nőt, két egyetemistát, a feltevések szerint azért, mert szivárvány volt festve az arcukra. A két férfit garázdasággal gyanúsítják.”

Azért az Indexet idézem, mert arra nehéz ráfogni, hogy ellenzéki portál.

Szóval az van, hogy ők az igazi férfiak.

Akik ugye nem genderek (ne, ne kérdezd, hogy miért nem guglizzák meg a jelentését, sosem fogok rájönni én sem).

Ezek az igazi férfiak a következőket írták nekem.

A szomszédban van egy csődör, elviszlek hozzá, jól seggbebasz, és majd megtudom mi az, ha ennyire kívánom (értelmet ne keress, nincs)

Fel fognak jelenteni rémhírterjesztésért, mert ők nem is verik a melegeket, bár viszket a tenyerük.

Menjek oda, ahol ő lakik, majd megmutatja a gender fejemnek, hogy mi az a hímvessző, és majd ámulok, és visszaszokom rá, mert nyilvánvalóan buzi vagyok.

Ha ennyire gender akarok lenni (még mindig ne keress értelmet), akkor miért nem vállalom fel, és miért nem állok ki nyilvánosan.

Stb…

Higgyétek el nincs kedvetek végigolvasni, hogy miket kaptam, nekem sem volt időm mindegyikre.

De segítek valamiben.

Ha már az az olvasat, hogy a „férfiség” pozitív jelző, akkor megemlíteném, hogy:

– nem férfi az, akinek egy szivárványos jelképtől viszket a tenyere.

-nem férfi az, aki egy hatvanéves nőt agyonveréssel fenyeget, mert az szerinte gender (ne,továbbra se kérdezd, én sem értem), és buzi.

– nem férfi az, aki egy lóval akar meghágatni, mert nem ért egyet velem

– nem férfi az, aki csupa nagybetűvel írja, hogy csak az a normális, amit ő annak gondol, és pofonnal fenyeget, ha törölni merem a hozzászólását

– nem férfi az, aki a rettegését valami ismeretlentől azonnal agresszióba fordítja, ahelyett, hogy olvasna róla, hogy megismerné, és nem beszélne hülyeségeket

– legkevésbé sem férfi az, akinek a férfiasságot azzal mérik, hogy eleget köpködi-e a melegeket.

És továbbra is azt gondolom, hogy ami a melegek ellen most zajlik, irányított gyűlöletpropaganda.

Mára ennyi.

Szívesen.

(Ja, és még egy, bónuszként

– nem leszel heteróbb attól, hogy gyűlölöd a melegeket.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csendesgyöngy
2021. július 03. 09:22
"– nem leszel heteróbb attól, hogy gyűlölöd a melegeket.)” PÉTERFY-NOVÁK ÉVA! Nem leszel jobb ember, hogy látszólag a melegeket védve, saját magad népszerűsíted! Ha nem fogynak a könyveid, annak is biztos oka van!
mokány
2021. július 03. 05:48
Orwell : Ahol "egyenlőbbekkel" kell kivételezni, ott nincs demokrácia .
teljesenertelmetlen
2021. július 02. 20:40
:))))))))))))))))) Nem kell ezen mit magyarázni: TGM lett belőled! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
retsag
2021. július 02. 19:33
Ezt a nőt azért fizetik, hogy ostoba legyen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!