Van miről beszélnünk az idei pedagógusnapon

2021. június 06. 12:05

Helikopterező, jachtozó politikusok nélkül van, de tanárok nélkül nincs sikeres Magyarország.

2021. június 06. 12:05
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Van miről beszélnünk az idei pedagógusnapon, mert a tanárok élete is a feje tetejére állt az elmúlt egy évben. Egyedül rajtuk múlt, hogy amikor szükség volt rá, akkor volt online oktatás, hiába nem kaptak ehhez sem eszközöket, sem online átadható tananyagot. Nem vigyáztak rájuk akkor sem, amikor az volt a feladatuk, hogy visszamenjenek az iskoláinkba, amikor még zajlott a járvány. Nem kaptak maszkot, nem volt ésszerűen átgondolt és betartható járványügyi szabályozás sem, ők mégis ott voltak az iskoláinkban, mert tudták, hogy ott a helyük, ahol a gyerekeinknek. Az egyik legnagyobb pedagógus-szervezet szerint csak idén márciusig 60 tanár halt meg a járványban. Persze, hogy féltek. Tudták, hogy amire kérik őket, az veszélyes és az életükbe is kerülhet. De bementek, méghozzá minden áldott reggel, mert arra tették fel az életüket, hogy okos, tájékozott és talpraesett felnőtteket neveljenek a gyerekeinkből. Kerül, amibe kerül. Megmutatták, hogy mi a különbség a szakma és a hivatás között. Nem csak a gyerekeink tanárai voltak ezekben a napokban, hanem a nemzet tanárai is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leveles
2021. június 07. 10:20
Tömeggyilkosok nélkül ?
2021. június 07. 05:44
A kommunisták miközben egyik kezükkel az emberek vállát verik a másikkal a zsebükben turkálnak.
Szerencsi Veronika
2021. június 06. 22:28
Ez a nő olyan álszent pofával mondja az ilyen aljas, érzelmekre - irigységre - ható mondatait, hogy gyomorforgató. A sok vénség, és ostoba birka elhiszi, hogy sokkal több jutna nekik, ha OV nem lopna. Igaz, hogy ad nekik 10 milliót 3 gyerek vállalásnál és láss csodát nem kell visszaadni. Van gyed, babakötvény, CSOK, adó-kedvezmény, adó elengedés, öszöndíj, rengeteg építkezés, felújítás....stb. Mégis kimegy az állatja orbánozni. Ha ne adj' Isten vissza szavaznák őket - a tatárdúlás kutyagumi volt ahhoz képest, ami itt történni fog. Ha bevetik azt a csalást amit Karácsonyiékkal elkövettek - ha nem lesznek leellenőrizve precizen - ránk szakad az égbolt! Ideje lenn már most lépni e témában.
Volo
2021. június 06. 21:40
Nélküled bolgár tehén, bizosan van esély arra, hogy sikeres legen Magyarország! Veled biztosan nem lesz az! A családod erről mindig gondoskodott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!