Döbbenetes intenzitású a baloldali aknamunka

2021. május 04. 12:52

Amit ma Magyarországon a balliberális ellenzék művel, az gyomorforgató és tűrhetetlen.

2021. május 04. 12:52
Szabó S. András
Magyar Nemzet

„Amit ma Magyarországon a balliberális ellenzék (megerősítve a valamikor jobboldalinak számító Jobbikkal) művel, az számomra gyomorforgató, elviselhetetlen, tűrhetetlen. S nem csupán mélyen hazug, azaz mentes az objektivitástól, de egyúttal szánalmas és hihetetlen is. Hihetetlen, mert amit tesznek, az lényegében folyamatos aknamunka az ország, a nemzet ellen, döbbenetes intenzitású aknamunka a rend, a biztonság, a kiszámíthatóság, a stabilitás ellen.

Tévedni persze lehet, de amit az ellenzék művel, az nem tévedés. Az ennél sokkal súlyosabb vétség, ugyanis ők pontosan tudják, hogy amit mondanak, az nem igaz. Ezt hívják becstelenségnek. Meddig kell ezt még eltűrnünk? Nem fogadható el az a tanács (Katona József: Bánk bán), amit a bán tanácsolt Tiborcnak: tűrj békességgel! Nem, ezt már nem szabad eltűrni! De mit lehet tenni? Mit kellene tenni? Megvárni, míg tényleg rászakad az ég a hazudozókra?

El vagyok szomorodva, hogy ide juthat egy ország, amelynek a vezetése tizenegy éve alapvetően jól teszi a dolgát s családbarát, nemzetbarát politikát folytatva munkaalapú társadalmat kíván építeni. Amelyet az ellenzék folyamatosan torpedóz, minden lépésével gátol, hátráltat, s az embereket elbizonytalanítja. Károkat okoz mindenben, a lelkekben, a szívekben és a gazdasági életben egyaránt. Súlyos károkat.

Meddig tűrjük még ezt? Bayer Zsoltot idézve: Hol van a pofátlanság határa? Meddig kell még nem csupán a vírussal küzdeni e kis hazában, de a tudatosan hazudozó, hazaáruló politikát folytató baloldallal is? Hol vannak ma a baloldal soraiban a komoly, konstruktív ellenzéki magatartást felmutató egyének? Hol vannak? Miért nincsenek ma? S mit kellene tennünk, hogy normális ellenzék legyen Magyarországon? Vagy mi csak Szabó Tímeákat érdemlünk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doderer
2021. május 05. 07:53
Ez valami stílusgyakorlat? A bácsinak az volt a feladata, hogy a Szabad Nép 50-es évekbeli stílusában írjon egy cikket, mai közéleti témában? Ebben az esetben gratulálok Szabó elvtárs, sikerült.
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2021. május 04. 19:24
Hát ne csak sápítozzatok, hanem üssetek vissza! Eddig is nagyon jól tudtuk mennyire gátlástalanok, tegyetek valamit ellene!
Pelso j.
2021. május 04. 16:03
Lassabban, kis komisszár. Hogy mi a gyomorforgató és tűrhetetlen, azt az emberek jó része eldönti saját maga. Ettől féltek, ugye.
Onurisz
2021. május 04. 15:58
Nyugi. Egyrészt alighanem máshol is ilyen a választási kampány (ők már ezerrel nyomják), de az USA-ban egészen biztos. Másrészt egyet lehet tenni: leszavazni őket, nem kétharmaddal, hanem kilenctizeddel, és akkor talán eltakarodnának szégyenükben. Addig azonban, amíg a választók közel fele rájuk szavazna, bármit és bárhogy mondanak is, csak annyit tehetünk, hogy tűrünk. És próbálunk nyugodtak maradni, mert a szavazás csak egy év múlva lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!