Nem a Facebook mostani korlátozása a cenzúra

2021. április 10. 12:49

Elvtelen és álszent a Fidesz és a balliberális tömb politikusainak az aggódása a Facebook cenzúrája miatt.

2021. április 10. 12:49
Dúró Dóra
MTI-OS

„Elvtelen és álszent a Fidesz és a balliberális tömb politikusainak az aggódása a Facebook cenzúrája miatt, hiszen a Mi Hazánkat és annak elnökét már évek óta és nagyságrendekkel jobban sújtja ez az elképesztő gyakorlat, és ezt senki még csak szóvá sem tette. Most csak a Facebook profitéhsége látszik, hogy a pártok költsenek náluk hirdetésre milliárdokat, ha meg akarnak jelenni a követőik hírvonalán, miután a koronavírusból hasznot húzó multicég felbátorodott azon, hogy a Mi Hazánk Mozgalom által szorgalmazott járványszolidaritási adóját nem támogatja a többi párt.   

A politikusok most tiltakoznak, de nem a demokráciát meg a szólásszabadságot féltik valójában, hanem csak saját magukat. Csak az érdekli őket, hogy a saját propagandájukat minél több emberhez eljuttassák, hiszen csendben voltak, sőt magukban még örültek is, amikor egy megválasztott polgármester, egy párt listavezetőjének több mint 200 ezer követővel rendelkező oldalát minden előzmény nélkül, minden demokratikus elvet feladva, egy választási kampányban törölte a cenzúra, sőt a nevét sem írhatjuk le két éve.

Tehát, kedves most aggódó politikusok, volt már ilyen, hogy a Facebook beavatkozott egy magyar választásba. Akkor miért volt csendben mindenki, s miért nincs törvény a Facebookra még mindig? Az miért nem fájt sem Karácsony Gergelynek, sem Jakab Péternek, sem Dömötör Csabának, sem Hollik Istvánnak?”

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2021. április 11. 10:00
igaza van , ez már régi probléma....
Kormánypárti1
2021. április 11. 09:57
"a Mi Hazánkat és annak elnökét már évek óta és nagyságrendekkel jobban" Valóban évek óta, hiszen az a talán kettő, már indokolja a többes számot. :)) A nagyságrendekkel jobban meg lehet hogy abból fakad, hogy egy picit nácik, antiszemiták vagytok úgy jobbik örökségileg?
Volo
2021. április 11. 08:23
Azért őszintén valljuk be, ebben a dologban van igazsága a csajnak.
balsors
2021. április 11. 07:38
Tény ami tény őket sokkal korábban cenzúrázzák, pl faültetés és óvoda avatás náluk már 18-ban is náci megnyilvánulásnak számított.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!