Szolidaritását fejezi ki a Freeszfe egyesület a Molnár Antal Zeneiskola növendékeivel és mestereivel

2021. február 10. 15:08

Jelen pillanatban nem látunk lehetőséget a konkrét ügy megoldásában.

2021. február 10. 15:08
Freeszfe
Facebook

„SZOLIDARITÁSÁT FEJEZI KI A FREESZFE EGYESÜLET A MOLNÁR ANTAL ZENEISKOLA NÖVENDÉKEIVEL ÉS MESTEREIVEL

Felvette a kapcsolatot a Freeszfe Egyesület a Molnár Antal Zeneiskola vezetőivel, miután egy kedd reggeli közlemény nyomán tudomásunkra jutott a tankerület által fenntartott zeneiskola hátrányos helyzete és korábbi kötődése az egyesület nyílt kiírás útján megpályázott és friss önkormányzati döntés értelmében bérbe vett épületéhez.

Jelen pillanatban nem látunk lehetőséget a konkrét ügy megoldásában való szerepvállalásra, ugyanakkor igyekszünk tovább tájékozódni a körülményekről, és saját történetünk fényében morális kötelességünknek tartjuk az előző évtizedek Színház- és Filmművészeti Egyeteméhez hasonlóan kizsigerelt és magára maradt állami fenntartású intézményekkel való párbeszéd kezdeményezését.

A magyarországi művészetoktatás autonómiájának helyreállításához elengedhetetlen, hogy az atomizált alkotótársadalom sorsára hagyott közösségei egymásra találjanak és együttműködjenek”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. február 11. 15:41
a morált, baszki, ti max. szótárból ismerhetitek, szégyeljétek magatokat.
Timur Link
2021. február 11. 14:00
Álszent képmutatás! Azt hittétek, hogy csak passzióból újították fel és nem célzottan?
dr Justice
2021. február 11. 12:04
Kedves zeneiskolai növendékek! Bátran kijelenthetjük, hogy a a Freeszfe egyesület a java(i)tokat akarja! A veszteség okozta mély fájdalmatokban pedig fogadjátok mély együttérzésünket! Baráti öleléssel: #freeszfe
egripeti77
2021. február 11. 08:49
Ha olyan nagyon szolidárisok vagytok, akkor húzzatok el a zeneiskola épületéből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!