Kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van ugyebár

2021. február 03. 09:38

Az O1G-koalíciónak és médiumainak Gyurcsánnyal, illetve a neki becsicskult ún. jobboldaliakkal nem büdös összefogniuk, viszont a kurzuson kívülieket kötelességüknek érzik ignorálni vagy nevetség tárgyává tenni.

2021. február 03. 09:38
Varsányi Bence
Facebook

„Nem szimpatizálok a libertarizmussal, és Ecsenyi sokszor tényleg komikus figura, de ő vállalta a milliós büntetést, illetve hogy ismét közröhej tárgyává válhat, ha kevesen mennek csak el a demonstrációjára, miközben az összes ún. baloldali párt és az összes társadalmilag szuperérzékeny újbaloldali ún. intézmény, mércéstőlpartizánostultekestülkisfaszomostul a kisujját nem mozdította a dolgozókért, de legalább a friss Minőségi Újságírás-díjas Gulyás Márton egy minőségi promóban pofán röhögte azokat, akik csináltak is valamit. Arról meg inkább már ne is beszéljünk, hogy Bencsik Jánosék mai kaszinós akciójáról valahogyan elfelejtett beszámolni a komplett O1G-média...

A helyzet a napnál is világosabb: az O1G-koalíciónak és médiumainak Gyurcsánnyal, illetve a neki becsicskult ún. jobboldaliakkal nem büdös összefogniuk, viszont a kurzuson kívülieket kötelességüknek érzik ignorálni vagy nevetség tárgyává tenni, még akkor is, amikor azok épp egy elvileg velük közös ügy érdekében lépnek fel.

Most legszívesebben azt mondanám, hogy ez a régiújbaloldal abszolút megérdemli a következő kétharmadot, négyötödöt, sőt, még jó pár ciklusnyit belőle, csak hát ugye élünk az országban páran, akik ugyanúgy undorodunk a mostani rendszertől, mint az állítólagos ellenpólus hányingerkeltő kétszínűségétől.

Kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van ugyebár.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2021. február 04. 12:54
Ezt a bátor szókimondó partizánt... A faszbukját csak belépéssel lehet olvasni. Nekem meg nincs faszbukom. Így járt.
Európai téridő
2021. február 04. 09:22
Nem kéne idegen tollakkal ékeskedni, márpedig ezt a "csőcselékes" dumát a drágalátos internáci hülyeelvtrárs csicska firkászok, az egykoriak találták ki. Vélelmezem, pont az akkor Népszava firkászai.
furunkulus13
2021. február 04. 01:52
Egy dologban igaza van a szerzőnek, csak egy csőcselékünk van, és ez fog a moslékkoalicióra szavazni!!
zakar zoltán béla
2021. február 03. 16:17
d d c ccccccccc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!