Magyarország júdásai

2020. november 26. 07:36

Jegyezzük meg ezeket a neveket, hogy a későbbiekben majd könnyedén felidézhessük.

2020. november 26. 07:36
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„Az embernek tényleg vigyáznia kell, hogy mikor és hogyan használ bizonyos jelzőket ellenzéki viselkedési formákra, hiszen ugyanaz a veszély fenyegeti a jobboldali publicistát, mint a balos politikusokat: ha azonnal és izomból a plafonig rúgjuk a labdát, akkor a későbbiekre már nem maradnak jelzők, és könnyen lapossá, önmagunkat ismétlővé válhatunk. No, ettől most nem kell félni: az ellenzék teljesen nyilvánvaló módon fogalmaz meg hazaáruló üzeneteket, és könyörög a nyugatnak – pár évtizede még megtette a Szovjetunió is –, hogy mentse meg őket. Szinte látjuk, ahogy hanyatt vágják magukat, szabaddá téve hasukat, mint egy behódoló kutya.

Valahogy így viselkedhetett 1956-ban Kádár Moszkvában, nem igaz? Amíg idehaza zajlott a forradalom, és egy rövid időre talán mindenki elhitte, hogy most majd valami szebb, emberibb, igazságosabb jöhet – addig a magyar nép egyik legnagyobb árulója már az elvtársak előtt hajbókolt, bizonygatva, hogy mennyire lehet számítani rá. Ami Kádár volt 1956 Szovjetuniójában, ugyanazok a magyarországi ellenzék azon tagjai is, akik nemrég egy közös állásfoglalást jelentettek meg a Die Weltben. Jegyezzük meg ezeket a neveket, hogy a későbbiekben majd könnyedén felidézhessük, kik voltak a modern kor legsötétebb Hegedűs hadnagyai: Dobrev Klára, Gyöngyösi Márton, Ara-Kovács Attila, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ujhelyi István.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GenusGeno
2020. november 26. 18:12
Hülyetrombitás:) https://www.google.com/amp/s/24.hu/fn/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/amp/
koronaszepe
2020. november 26. 11:36
Válhattok??? :-))))))))))))))))))))
Claudius1
2020. november 26. 11:34
Megint féltek illiberálisok? Nem valósult meg a Nagy Magyar Álom 10 év alatt? Vannak még akik nem kérnek az autokrata hibrid rezsimből? Elképesztő! Ébresztő!!!! Védjük meg a NERT! Azonnal Békemenetet, mert még keveset loptunk!
luzitanxaver
2020. november 26. 11:09
"akik nemrég egy közös állásfoglalást jelentettek meg a Die Weltben" Die Zeit-ban. A lényeg szempontjából mindegy, de legyünk már pontosak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!