Szerencs után szerencsétlen szerecsenmosdatás

2020. október 13. 09:40

A kérdés az, hogy a reménykedés és reménykeltés honnantól számít önhülyítésnek, illetve hülyítésnek.

2020. október 13. 09:40
Hont András
Hont András
Facebook

„Egyszerűen nem győzök csodálkozni, hogy egyesek milyen mozit néznek. Értem én, hogy a remény nagyon fontos, meg ha már az sincs, akkor mi marad, de a kérdés az, hogy a reménykedés és reménykeltés honnantól számít önhülyítésnek, illetve hülyítésnek. Szerintem jó régóta az megy, és most folytatódik.

Szerencs után szerencsétlen szerecsenmosdatás.

Nem történt semmi, a krumpli + laptop-kampánnyal szemben ez szép helytállás, megyünk tovább, retteghet a Zorbán. Mivel éppen cikket írok ebből, amihez – a lényegvak nyilatkozókkal szemben – évekre visszamenőleg nézem át a körzet összes adatát, csak pár dologra térek ki. Az ugye megvan, hogy Koncz Zsófia százalékosan jobb eredményt ért el, mint legutóbb édesapja? Pedig az a sokkszerű eredményt hozó 2018-as választáson történt, amikor abban a körzetben is sikerült kilenc százalékkal és hatezer-ötszáz szavazattal javítani a Fidesz korábbi egyéni eredményéhez képest. Most Koncz Zsófia százalékosan még följebb tornázta, és alig marad el a Fidesz EP-eredményétől a körzetben.

Nem igaz az sem – sajnos –, hogy az ellenzéki jelölt miatt alakult így az eredmény. A rasszista kijelentések nem számítottak, az majd Budapesten és az egyetemi városokban fog gondot okozni. Megérte a humánum és a tolerancia bajnokainak közös fotókért odautazni. Helyben azonban – ismétlem – nem számított, a baloldal fölsorakozott a jobbikos jelölt mögé. A nagyon balos Tiszaújvárosban 70 százalék körüli eredménnyel nyert. Ami hiányzik, az a jobbikos szavazók egy része. Nem csupán a falvakban, sőt elsősorban nem ott, mert azok már ’14-ben is narancsszínűek voltak többnyire (bár nem az összes, és még most sem az összes), hanem a közepes településeken. A jobbikosok egy része változatlanul nem hajlandó DK-, MSZP-logóra szavazni. Tessék velük megbeszélni. A jelölt megpróbálta, lám, milyen szép tónusú társalgás keveredett belőle, és mire ment vele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
István53
2020. október 14. 18:55
Nos Heisler Nem vallási hanem politika vezető. Ott a Síp u-ban nem a vallással foldoznak, hanem baloldali uszítással !Ott aki vezető az egyben baloldali ballib alak. S ezt nem én állítom hanem olyan zsidó emberek akik belülről ismerik ezt az egészet. Ott igen komoly belharcok folytak a pozícióért/ a pénzes-zsák megszerzésesért.nem rég egy rabbi el is hagyta őket.....MIÉRT IS?????? mert már elege lett abból hogy itt nem a vallási élet folyik hanem a marakodás a koncért-A zsidók minden leginkább anyagi gondjaikat velünk akarnak megoldatni .Eszükben sin a saját erőt igénybe venni! folyamatosan provokálnak, és ez az alapja az általuk generált rasszizmus meghozza az antiszemitizmust ,mint védekező mechanizmust, De ezt ők a büdös életbe nem fogják elismerni! Nos én azt mondom hogy a zsidók tartsák el a saját vallásukhoz tartozó intézményeket! NE szóljanak bele mindenbe, és NE érezzék azt hogy majd mindenhol az ő igényük fog teljesülni! Jó lenne végre ha kisebbségként viselkednének. mivel hogy azok is. S ha lenen a zsidóságnak sütni valója megfelelő embereket választanának vallási vezetőnek és nem politikusnak a zsinagógákba!
Agricola
2020. október 13. 18:02
Hont egzisztenciája a HVG-nél bizonytalanná válhat, ha ennyire őszinte cikkeket ír!
states
2020. október 13. 13:28
Ott vesztettek majdnem 2 ezer szavazattal, ahol nyerniük kellett volna ahhoz, hogy másfél év múlva legyen egyáltalán esélyük országosan. A médiájuk egy része lapít, mint a szar a fűben, a másik szokás szerint olyan matekfeladványokat old meg, amelyikben a kevesebb a több. A harmadik pedig üti-vágja őket, mint a mérce. Mi pedig jól szórakozunk, ami ezekben a vírusos időkben nem kevés.
linkeloe
2020. október 13. 13:28
Ez a brigád dehogy akar kormányozni!! Sokkal inkább ellenzékben maradni, de azt minden eszközzel!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!