Örményország felé, nem tudjuk mi az utat…

2020. október 15. 18:22

Krisztus vére mióta oldódik a kaukázusi olajban?

2020. október 15. 18:22
Bódi Ábel
Bódi Ábel
bodiabel.blog

„Talán felhangzik az első sort olvasva a régi jó katonanóta a fejünkben. Hetek óta rakétázza Hegyi-Karabahot Azerbajdzsán és Európa egyik leghangosabb, magát Krisztus szinte utolsó renegátjának kikiáltó kereszténydemokráciája képes Örményország ellenében állást foglalni.

Kik ezek az örmények, hogy már sokadszor szúrjuk hátba őket? Hát, bizony az egyik legősibb keresztény közösség. A kereszthalál után nem sokkal, már imádták itt a Megváltót, ráadásul örmények. Nem mások.

Éldegéltek itt szépen békésen évszázadokon át, majd jött ez a kefebajszú, félkegyelmű Sztalin Jóska és azt mondta, hogy akkor az amott olyan azeri föld. És így, a 90 százalékban örmények lakta Karabahot odadobták Azerbajdzsánnak. Ezt követően jött 70 viszontagságos év, majd a helyiek kiharcolták a függetlenségüket, ezt követően pedig Örményországhoz való csatlakozásukat. S imígyen történt, hogy Hegyi-Karabah hazatért.

Mindeközben hazánkban egy azeri fogta a szekercéjét és szétverte egy örmény embertársa fejét. Évekig húzódott az ügy, Azerbajdzsánban nemzeti hős lett a „derék polgár”, Örményország pedig tajtékzott. Mit tett a magyar kormány? A gyilkost kiadta a „baráti” azerieknek, ahol már-már szobrot emeltek ennek a hitvány mészárosnak.

Nem baj! Hiszen minden másban a keresztény örmény testvéreink mellett állunk! Oh, várjunk csak egy pillanatra! Hiszen Magyarország az egyik, szinte utolsó állam, amely NEM ISMERI EL hivatalosan a törökök által, alig több, mint száz évvel ezelőtt végrehajtott genocídiumot.

Christe eleison… És erre jön a karabahi balsors, és ismét kik mellett állunk? Hát persze, hogy az azeriek mellett! Kérdem én: Krisztus vére mióta oldódik a kaukázusi olajban?

Talán nem ismerős, hogy egy őshonos közösséget akaratán kívül más országhoz csatolnak? Ráadásul keresztényeket egy muszlim országhoz? Hát nem látjuk magyarként, hogy hova kéne állni, ha már a krisztusi irgalom a testvéreinkért nem vert gyökeret a szívünkbe? Hát talán akkor a Románok mellé kellene állnunk, ha ágyúzni akarják Székelyföldet, miután az autonómiát kapott?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alkaloidablog
2020. október 17. 10:33
"...Hetek óta rakétázza Hegyi-Karabahot Azerbajdzsán..." https://mandiner.hu/cikk/20201017_ujabb_raketatamadas_erte_azerbajdzsant "...Az Azerbajdzsán második legnagyobb városára kilőtt rakéták egyike a 380 ezer lakosú Gandzsa egyik lakónegyedében csapódott be. Az AFP francia hírügynökség helyszíni tudósítása szerint az egyik találatot kapott lakóház romjai között mentőegységek kutattak az áldozatok és az esetleges túlélők után..."
furunkulus13
2020. október 16. 15:33
Mikor Sziriából a törökök által odaszállitott dzsihadista mozlim fanatikusok lerohannak 15oo éve ott élő keresztény falvakat, akkor a magyar kormány részéről ehhez tapsikolni, az szégyen, gyalázat, és bődületes pofavesztés!!!
benedek77
2020. október 16. 13:10
Ez a kormány ténylegesen zsidó, névleg keresztény. :-) elsősorban a pénz érdekli, a többi meg a reklám, amit a többség szépen bekajál, és hatalomban tartja. na nem mintha egy teljesen keresztény alakulattal, vagy ezzel az ellenzékkel olyan sokkal jobban járnánk, de az örményeknek legalább szavak szintjén jutna valami tőlünk.
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2020. október 16. 12:36
Miért kéne a magyar zászlót égető örménycigányok mellé állni azok helyett akik kedvelnek is minket és még érdekünk is fűződik hozzá, ráadásul még igazuk is van, elrabolt földet akarnak visszavenni mint mi? Csak azért mert a nemzetközi örmény lobbi ezt gurgulázza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!