Kurtz ezredes közéleti dilemmái (2020 ősz)

2020. szeptember 27. 19:01

Forró ősz. Népszerű lózung ez Szrgya Popovics nagykönyvéből.

2020. szeptember 27. 19:01
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„Forró ősz. Népszerű lózung ez Szrgya Popovics nagykönyvéből. A libsik minden évben nagyhangon vágyakoznak utána, de három éve teljesen sikertelenek ilyen téren is. Természetesen ez nem szegi kedvüket, és önmagukat győzködve bizonygatják, hogy az idei ősz tényleg más lesz.

Olyan megnyugtató érzés, amikor az embernek a mainstream sulykolás ellenére bizony igenis vannak buta, ostoba és teljesen alaptalan sztereotípiái, és ezektől nem is nagyon tud szabadulni. Ilyenkor egy kortárs színdarabban, drámában, menő sorozatban az szokott történni, hogy a való életet nagyonis jól ismerő művészemberek meghatóan ábrázolják nekünk, hogy ezekkel a buta sztereotípiáikkal élő vidéki gumicsizmás krokodilagyak egyszer csak rádöbbennek a saját buta sztereotípiáikra, és egyfajta jellemfejlődés keretében levetkőzik őket, majd liberálissá lesznek. Személyesen is nagyon hálás vagyok ezeknek a művészembereknek, mert az én, róluk alkotott buta és alaptalan sztereotípiáimat ők nem megcáfolták, hanem a saját egyetemük elé kivonulva inkább négyzetre emelték.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. szeptember 28. 09:08
Majd jól kipucolja őket a koronavírus. Balfaszok.
BőröndÖdön
2020. szeptember 28. 08:48
Prosti srácok...ugyammá...
1000bocs
2020. szeptember 28. 08:23
Hogy megsértődik a folyamatosan lázító, kekeckedő, kötekedő és forradalmat szító baloldal mikor valaki felveti hogy ő netalán forradalmat szít. Ez ugyanaz, mint amikor a hülyeIndexes duzzogva és tüntetően leül mikor hatvanezer ember felállva együtt énekel arról hogy összetartozunk, még cikket isír arról hogy ő azután nem tartozik közéjük, de mikor ezt a túloldal mondja megsértődik. A hülyebalos nem szereti a tükröt. Ő a saját véleménybuborékját szereti, amin belül a balosok egymás fingját tüdözve egymást győzködik arról ők az evolúció csúcsa. Miközben nagy részük azt sem képes eldönteni fiú-e vagy lány...
Pelso j.
2020. szeptember 27. 20:40
"Nyilvánvaló tény" -ként adja elő a primitív, zavaros propagandát a sokadik komisszár-tanonc. Ez bizony kevés lesz a harcos másfél évre, bukik a ner--től várt karrier.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!