Gyurcsány személye elfogadhatatlan

2020. szeptember 22. 18:11

A DK-s nemzetellenes uszítás olyan súlyú bűn, amire egyszerűen nincs bocsánat.

2020. szeptember 22. 18:11
Szabó S. András
Magyar Nemzet

„A mai magyar politikai életben van két olyan párt, amelyet semmiképpen nem tudok elfogadni, szinte semmi közöset nem találok az ő s az én nézeteim között. A Momentumról már írtam (Magyar Nemzet, 2020. augusztus 29.), most pár gondolatot a Demokratikus Koalíció kapcsán szeretnék megosztani az olvasókkal. Ennek a pártnak egyrészt agresszívan, ellenszenvesen, kihívóan, a másik felet lekezelően, nem kultúremberként (és esetenként megszállottként, őrültként) viselkedő veze­tőik vannak, másrészt pedig amit mondanak, az engem felháborít. S persze az is, ahogy mondják. Hiszen a stílus maga az ember, elég szoros a korreláció.

Józan emberként, objektivitásra törekedve úgy gondolom, nem lehet olyan eset, hogy egy ember és az általa irányított párt a kormányon lévők valamennyi döntésével szembe megy, azokat csak ócsárolni, kritizálni tudja. Pedig a DK – ami ugye az MSZP-ből hasadt ki – ezt teszi. Úgy vélem, valósághű elképzelés, hogy a jelenleg kormányzó Fidesz–KDNP 2010 óta nem csak jó döntéseket hozott. (Az első években elég sok elkapkodott döntés született, amit korrigálni kellett.) De az elképzelhetetlen, hogy egy kormány minden döntése rossz legyen, tudatosan a választók ellen irányuljon. A pozitívumok között most csak a rezsicsökkentést, a csokot, a pedagógusok életpályamodelljét, az egészségügyi béremeléseket vagy a nagycsaládosok támogatását említem. Márpedig a DK szakpolitikusai – élükön Gyurcsány Ferenccel és az utóbbi időben feleségével, Dobrev Klárával – szerint semmi jó döntés nem született az Orbán-kormány alatt, itt diktatúra van, amit el kell söpörni, az országot pedig alapvetően más pályára kell állítani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. szeptember 27. 16:20
GYF - és BOLGÁRKA - OCSMÁNY TAKTIKÁZÁST folytat a magyarság ellen...
tuapse
2020. szeptember 25. 09:24
A 2010-es választás óta nemzetellenes kormánya van az országnak, jelenleg Moszkvából irányítják. A MET-es üzlettel szerezték meg az irányítást Orbán felett, azóta nem hoztak még olyan döntést, ami ne az oroszoknak kedvezett volna valamilyen módon.
formaegy
2020. szeptember 23. 15:31
A nemzetellenes uszítástól a magyar emberek fenyegetésén keresztül a hazaárulásig ezek a dögkeselyűk már mindent elkövettek, elkövetnek, és a törvény rájuk még sem vonatkozik! Itt van a legnagyobb baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erre szoktam én mondani - szarok az egészbe bele.
Spiltyu
2020. szeptember 23. 09:57
a csok-ot azért nem sorolnám feltétlenül a jó intézkedések közé... egy egész országot leszo..ttak vele
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!