Ezt nem tudja a mai ellenzék, ehhez ostoba, mert csak simfel, és ettől hiteltelen

2020. augusztus 08. 11:08

Nemcsak bírál, szid, hanem el is ismer, de ebben sincs köszönet, mert attól élesedik a kritikája.

2020. augusztus 08. 11:08
Szalay Károly
Nemzeti Fórum

„És ami nagyon irritálja Csurkát: a »saját hazánkban«. A mai ellenzék erre törekszik. Próbálták ezt már a nyilasok Horthy ellenében, próbálták a kommunisták – Moszkva és mai zabigyerekeik – az idegen elnyomás érdekében, próbálják ma is az ellenzékiek a nemzetközi globalizmus hasznára. Ne essünk túlzásba. A vihogonc EU-s képviselők, Donáth Anna vagy Cseh Katalin nem jutottak el a szellemi »magaslatoknak« erre a tudatos, nemzettel üzérkedő fokozatára sem, de akaratlanul is ezt a célt szolgálják.

Azt elismeri Csurka, hogy az adott időszakban, tehát 1987-ben »reformbejelentésektől és átalakítási tervezetektől hangos a közélet. Ez nagyon helyes. […] Úgy látszik, mintha pezsegne a magyar élet, a programok felszíni versengése mögött azonban egyelőre kevés változik valójában. […] A reform és reformra való őszinte törekvés azonban így is nagy jelentőségű.«

Csurka zsenialitása abban testesedik ki, hogy nemcsak bírál, szid, hanem el is ismer, de ebben sincs köszönet, mert attól élesedik a kritikája. Ezt nem tudja a mai ellenzék, ehhez ostoba. Mert csak simfel, és ettől hiteltelen. Még akkor is rosszhiszeműen hazudik, ha kérdez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2020. augusztus 08. 18:37
Kicsit több, mint a fél ország számára az ellenzék hiteles.
BőröndÖdön
2020. augusztus 08. 18:32
Valami minimális színvonal azért kellene....:(
gyaloggos
2020. augusztus 08. 18:10
NEM csak ehhez ostoba a mai ellenzék! A MAI ellenzék ostoba, és ez általánosságban kijelenthető!
CirmoS
2020. augusztus 08. 16:42
A M.O-ot tudatosan tönkretevő - tíz éve hálaisten ellenzékben szoruló - ballibsik egyre jobban ordítják a hazugságaikat, ugyanis rájöttek, hogy a 2010-es választáskor jól döntöttek az emberek!! Nem tudják megemészteni, hogy a normális többség a saját szemének, meg a tényeknek hisz!! Idióta módon tovább kötözködnek, minek??! Hagyják abba!! Szólunk, ha lesz jobb "Z"oorbánnál! Szólunk! Tényleg!!! Addig ne fárasszák magukat! ( pedig fogják, de minek?! )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!