Akasztani, Bendegúz?

2020. április 22. 13:27

Azért az súlyos megjegyzés, hogy kormánytagokat kellene lámpavasra húzni.

2020. április 22. 13:27
Johannes Thezeroth
Vasarnap.hu

„Szögezzük le mindjárt, hogy a magyar ellenzék fundamentálisan békés természetű, nem is ellenez igazából, túl van az ilyesmiken immár, sőt az agresszió elképzelhető legenyhébb formáitól is tartózkodik, de annyira, hogy ha például valaki megkérné rá, mármint az ellenzéket (sima heccből, egészen gyanútlanul, derűsen, mondhatni), hogy nosza, táncoljon csürdöngölőst, elvégre szép időnk van, csacska gerlepárok satöbbi, akkor ő udvariasan, mindazonáltal igen határozottan azt válaszolná, az ellenzék, úgy értem, hogy elnézést és ne haragudjál, de nem –

vagy keringőt, vagy semmit.

Tényleg csak és kizárólag ehhez képest mondható kicsit meglepőnek, hogy Szarvas Koppány Bendegúz (jó név amúgy, szalonnát lehetne sütögetni fölötte) néhány nappal ezelőtt megosztotta a 24.hu kórházi ágyfelszabadításokról szóló egyik cikkét, és a következő kommentárt fűzte hozzá: »Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok:

megdolgoznak a fiúk a lámpavasért.«

Azért ez egy súlyos megjegyzés; egészen konkrétan arról van szó benne (ezt a totálisan megbékült ellenzék kedvéért vetjük közbe, amely a szemlőhegyi puha kövek alól felkelő Nap – áldassék! – szelíd fényében fürdőzve esetleg úgy vélhetné most, pöppet naivan, hogy a lámpavas, az bizony a hinayana buddhizmus valamely jámbor eszköze csupán, az ottani rózsafüzér kvázi), szóval arról van szó ebben a két mondatban, hogy a kormánytagokat, summa summarum, lassan ideje lenne felakasztani tulajdonképpen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2020. április 22. 20:45
A libcsyhk totemállatai, ifa plató, lófasz, lámpavas, szabótimcsike, hogy a pervezeknek is jusson a kvóta alapján valami
Óbor Dezső
2020. április 22. 17:47
Gratulálok nagyszerü írás!
BőröndÖdön
2020. április 22. 17:33
Még jó,hogy van egy ilyen félhülye,rágódhat a cseléd-sajtó...:(
kunfia
2020. április 22. 14:50
"Milyen konszenzust lehet kialakítani gyilkos, hazaáruló, senkiházi rohadékokkal? Semmilyet, és ha valaki időnként kifütyüli őket, akkor utána nem megsértődni kell, hanem mélyen elgondolkodni és elmenni örökre a büdös francba, és nagyon örülni, hogy nem lógunk a lámpavason" - javasolta az ATV péntek esti Sajtóklubjában Bayer Zsolt, a Duna TV közművelődési igazgatóhelyettese, a Magyar Nemzet publicistája az 56-os megemlékezéseken kifütyült Medgyessy Péternek és Kovács Lászlónak. Ki ez a bátor férfiú, kérdezték sokan, de a java még hátra volt..." http://www.hetek.hu/belfold/200111/a_kameleon_lampavassal_fenyeget Vajon a csöcselék akkor is tiltakozott? Ja nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!