Isten veled, Tamás!

2020. február 13. 10:55

Wichmann Tamás környezetemnek megkerülhetetlen szereplője lett, tekintélyt parancsoló lénye, egy más korból ittragadtsága része volt az életemnek.

2020. február 13. 10:55
Hont András
Hont András
Facebook

„Ritkán hozakodom elő fideszes múltammal. Nem mintha szégyellném, de régen volt, írtam is róla korábban rengeteget, meg előhozakodnak vele mások. Tegnap késő este azonban hosszan méláztam az egyik epizódon, ma reggel pedig előkerestem ezt. Szórólap jó sok évvel ezelőttről.

Polgármesterjelöltként indultam a hetedik kerületben, az esély a nullához konvergált (ellenfelem Hunvald György volt, dehát minálunk a baloldal mindig csodákra képes), ám igyekeztem komolyan venni a feladatot. Próbáltam színvonalas, elkötelezett csapatot összeválogatni, már amennyiben nem volt megkötve a kezem.

Így merült föl Wichmann Tamás neve, a kenus legendáé, aki a kerületben legendás helyet üzemeltetett. Bár ez a közös kaland nem jött össze, környezetemnek továbbra is megkerülhetetlen szereplője maradt - minden értelemben, hiszen próbálta volna valaki csak úgy megkerülni a hatalmas termetű embert. Tekintélyt parancsoló lénye, darabos közvetlensége, egy más korból ittragadtsága része volt az életünknek. Még nagyon sokat élhetett volna. Isten veled, Tamás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolaci
2020. február 13. 19:04
.....ps://mandiner.hu/felhasznalo/suiammit
zakar zoltán béla
2020. február 13. 15:02
Hont a holtágon evez...
1000bocs
2020. február 13. 12:23
Hontnak semmi személyes élménye nincs. Csak "felmerült Wichmann neve". Valami konkrétum, nyomi? Beszéltetek egyáltalán, vagy csak maradt egy szórólapod?
1000bocs
2020. február 13. 12:21
Ja, nem. Csak el akarta mesélni, hogy ismert valaha egy sportolót...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!